Hüppa postitusse

E30 Soomest Eestisse


Kallestofeles

Soovitatud postitused

Tervist ja jõudu E30 omanikud!

 

Sai plaani võetud ühe E30'e ostmine Soomest põhjanaabritelt. Tegu on 316 masinaga, millele on peale tõstetud 1,8L mahuga mootor.

Tekkis siinkohal küsimus, et millega peaks arvestama, kui Soomest masin soetada? Kas võib tekkida probleeme meie palavalt armastatud ARK'iga, kuna teine mootor peale tõstetud? (kuna soomes on masin läbinud tehnokontrolli, siis ei tohiks vist eesti arkis probleeme tekkida ju, kui viibutada vastavaid EL'i paragraafe nende ees?) Ning kui kulukaks võiks minna soome registrist eesti omasse auto kandmine?

 

Palun jagage kogemusi, ei ole varem väljamaalt masinat soetamas käinud.

 

 

Parimate soovidega,

Kalle

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

kui soome passis vastav vahetus fikseeritud siis pole probleeme. 178 vms oli arvele võtmine eesti. soomes pead mõlemad passipooled saama, kus üks osa on ostumüügi paberi eest ka. samas oleks hea teha lisaks luovotus kirja v Eesti keeles ostumüügi paber lisaks teha. lähed nende paberitega Eesti ark ja nr ka, ning saad arvele. mitu autot nii toonud. võimalus ka minuga ühendust võtta abi korral. transport autoni, paberimajandis või üldse kogu auto organiseerimine sinuni.55 983 010 või soomes 0466123392

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

1.6 ja 1.8 0n väliselt tavakasutajale sama asi. Soomes enamasti sellised autod tehasest ilma katita, selle saad vin koodi järgi üle kontrollida ja siis ka eesti arkis ära mainida, kilovatid siis 1.6 puhul 75 ja 1.8 puhul 85. 

Kas need siis mingid tehase kw ja Eestis kõik tuunitud kujul? Sest minu teada on aint uuem, ketiga mootor 75 ja 85 kw. Muidu ikka 73 ja 83 ?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ikka tehase kilovatid, kus siis muidu. Eestis ka päris palju selliseid autosi ja nii arvel isegi. Mis mõttes eestis tuunitul kujult?

325i 126kw ilma katita ja 125kw katiga

320i 95kw mõlemad variandid

318i 83kw katiga ja 85kw ilma

316i 73kw katiga ja 75kw ilma

 Siin nimekirjas kõik facelift autode andmed, mis oma ´"loomulikus" olekus on katiga, kui ilma katita tehasest, siis lisavarustuse lehel ka märge, põhjamaades enamasti sellised.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus