Hüppa postitusse
  • 0

1.8i ei tööta hästi


touring

Küsimus

318i 83kw 1991

 

Läheb käima ilusti ja tühikäigul töötab hästi. Üle 4,5k pöörded ei lähe, hakkab paukuma. Ning kohe pärast pöörete tõstmist sureb välja (koheselt, nagu lülitaks süüte välja). Kui kohe uuesti proovida käima panna, ei lähe (küünal ka kuiv). Siis ootan circa 2 minutit, ning läheb uuesti pöördest käima. Sama asi, madalatel pööretel töötab hästi, kuid kui korra pöörded 4,5k peale tõsta sureb välja. Aga kui madalatel pööretel natuke sõita, töötab kauem, aga sureb ikka välja. 

Uus kütusepump ja filter. 

 

Eelneval päevl juhtus nii, et sõitsin mingist lombist läbi ning suri ära. Uuesti käima pannen pöörded üle 1500 ei läinud. Ootasin mingi 10 mintsa ja töötas uuesti. Seda on ka varem juhtunud.

 

Kus alustada vaatamist ?

Muudetud , muutis touring
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 10 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Panin auto käima, samad probleemid, mis eile. Ühendasin vändaanduri pistiku lahti, seest puhas. Juhe terve. Takistus 556ohm. Imelik on see, et see arv on kõikunud. Ükskord kui seisma jäi ning sädet ega pumbale voolu polnud, oli väntvõlli anduri takistus 482ohm. Siis tagasi ühendamisel läks auto tööle. Siis ükskord on olnud takistus veel 582. Täna ühendasin pistiku tagasi ning läks kohe tööle. Pöörded läksid kuni 5500 ja välja ei surnud. Bentley manuaal annab lubatuks 540 +/- 54 ohmi. Seekord oli lubatu piires.

 

Andur vigane siis ?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus