Hüppa postitusse
  • 0

1.8 is ei käi.


Raints

Küsimus

Sellele küsimusele on 10 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Sai täna kõvasti asjakallal oldud, aga tulemus ikka sama. Vahetasin pihustidki ära. Bena surve ok, andurid ok, süüde enamvähem õige(sisselaske nukk 1mm paigast ära, see ju ei tohiks probleem väga olla?)

Kas ei või asi olla kaanes, pragu kuskil või peksab ühes silindrist teise. Lamda ju ei tohiks ka väga asja mõjutada.

Mul mõistus igatahes otsas:-)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

asukoht? las keegi viskab korraks arvuti taha ja siis reaalajas andmeid jälgima õhulugeja näiteks ei anna tihtilugu ültse veakoodi aga reaalajas jälgides on kohe näha kus on nö surnud punkt. aa üks võimalus on veel: mootori ja kere vaheline massi juhe see on ka igasugu naljakaid anomaaliaid põhjustanud. mis muidu silindri surved on ja kütuse rõhule pane kell vahele ja jälgi mootori töötades ca 10minutit erinevate koormuste all

Muudetud , muutis kotkas1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Täna sai maha kistud kaan ja heaks või halvaks näitajaks oli tihend ja kaan terved:-) vähemalt üks asi korras. Kripeldab veel hüdrotõukurite teema. Kuidas kontrollida tõukureid?

Panin kaane lauapeal kokku ja keerasin nukka, ükski klapp ei sulgunud surnud asendis. Kas tõukur tahab saada vastu survet silindrist?

Kas 2.5l 141 kw ja 1.8 is tõukurid samad?

Asun haapsalu lähedal.

Muudetud , muutis Raints
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Jepi, masin käib. Sai, siis veelkord üle käidud kõik andurid ja muud mudrud, tolku ei miskit. Soojast pärast 2500 pööret ja rohkem ei miskit. Tõin 2 liitrit bena ja tikud, ning peaaegu oleks teinud tuld:-) Puht juhuslikult, enne tule tegemist keerasin maha ketipinguti. Näppisin seda ning puhastasin selle ära. Krudisin peale tagasi ja oh imet, Masin hakkas laulma 5000 pöördeni. Õli tundus ka ilgelt s... ne, eelmine omanik polnud seda vist aastaid vahetanud. Homme teen mootori pesu ja vaatan kuidas asi, siis on. Võibolla on ketipinguti ka väsinud ja tuleb välja vahetada. Tänud teile kes te viitsisite nõu anda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus