Hüppa postitusse

Otsin kedagi, kes elaks põlvas


Magnus

Soovitatud postitused

Otsin inimest, kes elaks põlvas kuna oleks vaja veidi abi.

Ehk keegi omab sellise auto kohta infot? Sai müüdud isa kunagine e30 maha. See peaks siiani seal kellegil hoovis vedelema kuna peale meie tehtud ülevaatust pole ka ilmselt rohkem tehtud. Sellel hetkel oli ostjaks mingi nooruk, ehk oli 18, 2005 aastal. Peale seda ka hiljem helistati politseist, et auto seisab põlvas kuskil teeääres uksed lahti ja võtmed ees, aga kuna polnud meie enam siis polnud ka huvi, aga nüüd kus ma ise olen vanem siis oleks huvi auto vastu, mis seisus see on jne. Korra proovisin ka kontakteeruda kohtutäituriga, et saada mingitki infot, aga vastuseks sain, et nemad ei sa midagi avaldada.

2005 aastal sai müüdud rullikas, 316i Põlvasse, tootja aasta oli 1987 ja facelift kerel, kupee ning värvus hall metallik. Lisaks veel oli tagumised külgmised ja tagumine toon klaasiga ja all olid 14 tolli bbs kärjed.

Netis näitab ka, et: 216AMS Mark: BMW Mudel: 316I Esmane registreerimine: 1987 Kehtivad ülevaatused: Korraline (kehtib kuni 08.2006). Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus. Piirangu liik Piirangu seadja Piirangu seadmise kuupäev Käsutamis keeld JANE RUMJANTSEVA, TARTU KOHTUTÄITUR(29.09.2008 NR 189/2008/463) 06.10.2008 Käsutamis keeld AIVE KOLSAR, PÕLVA KOHTUTÄITUR 19.07.2012

Oleksin väga tänulik igasuguse info eest. :P

Ette tänades Magnus.

Aa ja enne mu isa ostu oli see tartus, 2000 aastal ostime :D Selle hetkel ostime vist 25 000 kr ja 2005 müüsime 10 000 kr. Aga oli täiesti korras ja ilma roosteta.

Muudetud , muutis Magnus
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Aga kui auto on rauas siis poleks sellele ju uuesti käsutamis keeldu peale pandud? või seda ei kontrollita, kas auto veel alles või mitte?

Muidu vist tegelt leidsin omaniku üles ka, ei ole täiesti kindel kuna pole veel vastanud, aga kohtu dokumendid näitasid, et see peab olema õige inimene.

Välja mõistetud sundraha (5400EEK) ja kaitsjatasu (17823.90 EEK) kokku 1484.28 EUR, selle maksmatuse tõttu ongi sellel keeld peal.

Hetkel vaatasin veel piltidelt, et shadowline liistudega ka veel.

Muudetud , muutis Magnus
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus