Hüppa postitusse
  • 0

318i 83kw tühikäik kõigub


touring

Küsimus

Täna vahetasin ära veepumba, termostaadi ja lisaks tosooli kah. Pärast auto käima panemist käis nagu normaalselt ja ühtlaselt, lisasin tosooli ka vahepeal juurde. Kuid pärast väikest sõitu (põhiline, et temp. näidik nüüd keskel :D) hakkas tühikäik puterdama natuke. Mõned sekundid käib ühtlaselt ja siis viskab korra pöörded alla, siis käib mõned sekundid jälle ühtlaselt ning edasi sama jama. Madalatel pööretel (kohapealt ära minnes - kuni 1200p/m) puterdab samuti.. Ühe korra suutis ise välja surra, aga enamasti jääb käima ikka. Peaksin mainima, et termostaadi korpusel olev õhutusnippel ei tulnud lahti, alumist lõdvikut masseerides saime kogu tosooli sisse. Täna juba üle 60km sõitnud ja üle kuumenenud ei ole. Kas kellelgi on ideid, millest alustada vaatamist ?

EDIT: Kõigub ainult soojalt. Täpsemalt algab just siis kui seier jõuab keskele, siis kui termostaat avanema peaks ? :D

Muudetud , muutis touring
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 4 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Sooja tuleb muidugi...kuuma isegi :D

Võimalik vaakumilekke leidsin ka. Midagi sisiseb ja järsult gaasi andes kõlab nagu koonusfilter :D Katkine on see voolik, mis keerab õhuvõtu juurest enne throttle body't alla. Ja veel kõhkleb samuti kui vajutada tühikäigult toru lahti. Vaakumileke võib tekitada sellist anomaaliat soojalt ?

Aga proovin siis ka temp. anduri vahetamist.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Probleem jätkub pärast pikemat seismist läbi läinud kütusepumba tõttu. Viga temperatuuri anduris ei ole. Õhulekkeid ei leidnud. Kui lambda pistik lahti ühendada peaks paremini käima hakkama, aga mul ei muutunud miski.

 

Soojalt läheb pika käiamise peale käima. Külmalt läheb pöördest. Kas keegi kahtlustab ikka lambdat ? :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus