Hüppa postitusse

www.h2.ee


-Kaido-

Soovitatud postitused

Tere!

Kas keegi on seda teenust varem kasutanud? Nimelt tellisin hunniku asju, see nn maakler vaatas asja üle ja saatis arve. Arvel on kirjas mingid iban koodid välismaise ülekande jaoks, kuigi firma mis vahendab on Eesti oma.

Mul juhe juba kokku jooksnud, millise makse pean siis üldse tegema ja kellele? kas siis sellele eesti firmale ja riigisisese maksena või pean eesti firmale ka mingi välisülekandega tegema ja palju see üldse maksma minna võib? kuhu lisan selle arve numbri üldse?

Tellimust nad enam tühistada ka kodukal ei lase, üle viskab selline imelik teenindus, kuskil mitte mingit normaalset õpetust ka nende lehel pole, ainult mingi ümmargune mull.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Eesti keeles ei saa sa ühtegi sõna ei telefonis ega meilis, kui siis läbi google. Ikka eesti konto on neil, aga lätis asub see peateema.

Tellides pead kindasti saatekulu üle vaatama, tavaline on 5-8€ oleneb kes su mänedzer on ja samuti kauba kaalust. Kui kaalu pole osadele märgitud, siis arvuti paneb automaatselt suure saatekulu ja kui sa piuksugi ei tee, võid lampi mitukümmend euri lisaks maksta.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

pole näinud siiani komplektset tuld b osana, alati räägitakse ,et saab jne, aga reaalselt ikka saab ainult elemendi enda, mitte komplektset ette kruvitavat tuld.

Kusagilt automaailmast või autoeksperdist saadi neid 50e paar, siin oli mingiaeg sellest juttu ka. Nii et see 30e pole kõige odavam...

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 4 nädalat hiljem...
  • 3 kuud hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus