Hüppa postitusse
  • 0

K: Mtech2 laiendite eemaldamine


-Kaido-

Küsimus

Tere!

Kuna mul juhiuks laiendi ääre pealt tugevalt roostes siis tahaks enne näppima asumist igajuhuks üle küsida, et kuidas nad ukse külge kinnitatud on, kas tüüblitega igaltpoolt või on mingid kruvid ka? Karbilaiendeid ise kruvidega kinnitatud. Lisaks huvituks ka esistange eemalduse skeem või kirjeldus.

Kõrvalistuja uksel ja sealt edasi see tagumise akna alune tükk tundub ka et tüübleid puruks, kuna natuke irvakil, äkki keegi targem oskab ka tüüblist pilti lisada, siis saan uued osta.

Ette tänades,

Kaido.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

uste paneelidel on 1 mutter, mis asub kohe ukse servas, kui lahti teed. All servs on plastik kinnitusega plekid, need võid ka lahti teha, aga ei pea. Ukse paneeli ülemine osa on tüüblitega, mis tuleb tõmmates lahti, seda peab siiski ettevaatlikult tegema. Karbilaiendid ei ole originaalis kruvidega.

Esistange skeem on selline, et kõigepealt pead põlleosa eemaldama ja siis saad alles stange kätte.

põlle saad nii kätte, et all servas võtad tüüblid lahti, ülemisele osale saad kruvikaga ligi, kui eest vaatad, siis iga tüübli juures on põllel lõhik, kuhu saad kruvika pista vahele ja seejärel kergelt tõmbad ettepoole, iga tüübel siis eraldi. Samuti on originaalis veel mõlemal pool nurgas kruvi ja plastikmutriga kinnitus, sinna pääsed ligi peale logarite aluosa eemaldamist, võimalik et niisama saab ka ära nikerdada. Need nurga kinnitused on paljudel katki juba.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Paar küsimust veel siis, pole veel stange lammutamiseni jõudnud, aga vaatasin ära, et mõlemad plastik esipõlle nurgad on puru ja mingid plastiku laadse mögaga parandatud ja see nüüd siis alla andnud. Keegi oskab soovitada, millega tekitada sinna uued kinnitused?

Esistange on ka viltu ees, kõrvalistuja poolne nurk rohkem väljas kui juhipoolne. Kas ainult see plekist esipõll võib kõver olla või pean hakkama juba midagi tõsisemat otsima?

Aa, paari lolli küsimust veel: kas FL ja pre tulede ette käivad prillid on samad? Samamoodi kas esitiivad on samad ja kas sedaani omad klapivad ka kupeele? Plekist esipõlle sobivuse kohta sooviks samuti teada.

Muudetud , muutis -Kaido-
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

ma panin peenikeste tüüblitega otstest, saab paremini reguleerida kõverate detailide puhul jne.

09952400302b0a.jpg

Põll ikka kõver, sellepärast on selline erinevus. Võimalik,et ka poolraami plekk väljapoole tulnud pisut, see juhtub kui sealt pukseerimiskohast liiga palju või järsku sikutada autot.

Tulevõred on erinevad, aga sobivad.

Tiivad on samad ja põlled on ka samad 87sept-94a

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Seda ei taibanudki, arvatavasti ongi siis see poolraami plekk väljapoole tulnud, sest veokonksu kate oli puudu. Vabandan ette, et rumal olen, aga kas selle saan kuidagi veel õigeks või pean midagi välja vahetama hakkama?

Küsin selle pärast, et siis tean mida otsima hakata, ei taha enne laiali kakkuma hakata, ostaksin kõik valmis ära.

Esitiivad, plekist põlle, plastikust prillid pean nagunii välja vahetama.

Tänan ka pildi eest, sellest väga suur abi. :)

Muudetud , muutis -Kaido-
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Pigem põll ikka sisse sõidetud. Seda poolraami otsa saab ka tagasi kolkida, aga sealt vast cm annab järgi.

Pildil natuke moonutab, m-teh plastikpõll peaks sirgelt alla jooksma, mitte viltu, nagu seda peab olema alumine plekist põll.

Eks ta natuke viltu ole ka, kuna see plekist põll antud masina puhul polnud ka päris perfektne.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus