Hüppa postitusse
  • 0

Probleem veega !


Poochie

Küsimus

Tervist. Oman siis kahte e30- üks oranž 318is ja teine valge 318is. Ma ei tea kas asi on kokkusattumuses aga mõlemale autole jookseb kuskilt vihmvesi/üldse vesi sisse. Kas keegi teab milles võib probleem olla ja kust see tulla võib? Mõlemad autod on umbes aasta aega tagasi täieliku keretöö ja uue värvi saanud. Palun abi kiirelt kuna talv jõuab kätte ja tahaks matialused kuivaks saada !

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 14 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Ise võitlen sama probleemiga mitmendat nädalat. Algul arvasin, et salongiradikas lekib kuid põhjamati all loksus puhas vesi.

Täna võtsin asja käsile. Mul tuli vesi sisse kahest kohast. Sealt plastikribide vahelt,mis on klaasi ja kapoti vahel. Ilmselt oli/on seal äravoolus väike ummistus ja suure vihmaga ei jookse vesi nii kiiresti ära kui vaja. Osa vett liigub sinna keskele,kus on mingi ventilaator(salongiventikas?!) ja sealt tilkus mööda seda musta plastikust kopsikut, kus sees on salongiradikas, käigukasti tunneli peale ja sealt mõlemale poole jalgade juurde. Rohkem ujus kõrvalistuja pool. Samuti jooksis vesi sisse sellest august,kus lähevad juhtmed aju juurde. Kummilutt oli algusest peale sitasti seal ja panin korralikult koos rohke silikoni ja tüki jalgratta lohviga kinni.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Siis oli sul tihend ehk vigane, sinna ei saa koguneda suurt veekogust, esiteks ei lase see plastikribi vihmakorral teda nii suures koguses sisse, et ta ära ei jõuaks voolata. See kummilutt on nagunii kõigil umbes, lisaks sellele on suurem äravooluava teisel pool keres, mis jõuab poritiiva taha välja, teisel pool kus aku, seal sama asi, akupoolne on üldse vaheseinaga eraldatud ja sealt vesi ei jõuagi keskele.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

jah, nägin seda vaheseina kuid lasin sinna vett sisse suht koheselt läks vesi üle selle seina ja keskele. Igatahes panin hetkel selle ribi ka silikoniga kinni. Aju juhtmestiku augu panin ka korralikult kinni. Kui nüüd ikka tuleb vett sisse siis on viga kuskil mujal.

Millist tihendit sa mõtled? Kapoti ja kere vahelist, tuuleklaasi juures?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

salongiahju ja kere vahelist. aju juhtmestiku august vee sissetulek ei ole ka väga tõenäoline. Kapotialla vett palju ei satu, sest tihend hiab ära selle, kui sinna satubki vett, siis jookseb see maha, aju sisseviik on pisut kõrgemal ju.

Salongi õhuvõtt toimub sealt, neid ribisi pole küll mõtet kinni panna :)

Kui niisama voolikuga lased sisse siis muidugi kerkib kiiresti see veetase..võibolla sul teise poole äravool ka umbes?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

No mul tuli aju juhtmestiku august kuna see kummiümbris oli katki lõigatud ja suht lahtine seal.

Panin ainult ühe ribi kinni hetkel.Teisest saab ikka õhku. Hommikul puhus normaalselt ja udused aknad kadusid kiirelt. Kui mingi probleem peaks tekkima,siis tirin silikoni maha. Teiselt poolt ei olnud umbes. Mõlemalt poolt voolas vesi üsna kiirelt ära tegelikult.

Seda salongiahju ja kere vahelist tihendit üsna kehv vahetada/ silikoonitada :S Pm tuleb armatuur ja muu kola maha võtta?

Muudetud , muutis RaidoM
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus