Hüppa postitusse

M: BMW 318i E30, 1989.a, 650 €


siimh

Soovitatud postitused

Müüa siis E30 318i, 83 kw, manuaalkastiga. Auto täiesti sõidukorras ja kehtiva ülevaatusega. Eelmisel talvel sai vahetatud esisillast suurem osa tükke. Puksid, vedrud, stabikakondid, stabikapuksid, kõik sarniirid, tagasillast suured sillapuksid ja tagavedrud. Mootor sai uue hammasrihma ja plokikaanetihendi. Mõnda aega nüüd seisnud, kuid kõik töötab.

Esineb mõningast roostet, kuid läbivaid auke kuskil pole.

Täpsem info ja pildid :

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1035036&rhash=2823

tel. 56155566

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

oli jah see auto ju romus

sisu räbal kere midagi ilusat pole tagapõll "akukasti" juurest aukus.

mootor siis kui mina nägin väga hästi ei töödanud minuarust. see, et sillas juppe vahetatud jne.. on romu.ee tüüpide jutt, ei tea ju kas on või mitte.

starter pidi pekkis olema (pendiks) alati ei pidanud toimima. Kas see on vahetatud?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ja kusjuures, istusin ööläbi netis,et oksjon ära võita.Hommikul kell 9 vms veel viimasel minutil pakkusin kõige kõrgema hinna kas 425€ vms, Poole tunnipärast helistati,et on pakutud 500€ kas pakute üle. Vastasin loomulikult ei kuna sellist raha võtta ei olnud, tundus endale ka imelik see oksjoni teema seal.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus