Hüppa postitusse
  • 0

Mure M20B25 ix mootoriga


Martin

Küsimus

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Võimalik, et pihustid tilguvad läbi, kui mootori seisma jätad, olen enda 325i-l samuti pihustid välja vahetanud tänu samale probleemile.

Võtsin vanad maha ning ühendasin kütusevoolikud külge tagasi ja käivitasin korra, peale käivitamist tilkusid need üpris kaua veel.

Kontrolli samamoodi järgi ja saad teada.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Ei taha hästi uskuda, et starter liiga palju voolu võtab, kui aku täiesti täis laed ja ikka sama viga ei saa starteri viga küll olla.

Ma panen oma 325'e vaevaliselt ringi vedava akuga ka käima, seega võiks selle välistada.

Võid ju lükates ka proovida, kui selle "spetsialisti" teooria paika peab, siis peaks lükates poolest pöördest käima minema.

Tänapäeval üldse maru naljakaid spetsialiste, sõbranna auto jõnksutas ja poos jumala haigelt, diagnoositi, et mootor hõre kuna silintrites survete erinevused ja auto hakkas sellest jõnkustama :D Auto liikus edasi nagu kreissaag ja poos nii jubedalt jõnksutades.. iga sosssepp oleks aru saanud et seal ülekande probleem, ja kastis diffri osa pärast paari kilomeetrit laiali lendaski :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus