Hüppa postitusse
  • 0

K: Põhja möksimine salongis?


Vahtraleht

Küsimus

Käsil salongis mõne augu keevitamine, millega soovitate seest üle teha need kohad mis salongimati alla jäävad? Rooste piiramiseks üks keemia juba peale kantud, mis edasi, mingit õli, värvi?? Olemas korrosioonivastane õli Dinitrol ML millega kõik kitsad kohad ära määrin, nt karbid seest jne, kas mati alla tasuks seda panna?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 2 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Kui olemasolev keemia kannatab, siis pigem üle värvida, mis sinna ikka muud panna. Enne igasuguse keemiaga määrimist peaks tegelikult juba teadma, mis sinna peale kanda, muidu võib hoopis mingi mittevajalik reaktsioon tekkida. Ise soovitaks mõnd roostemuundurit, endal sellega head kogemused olnud. Saab hiljem üle värvida ja muud teha. Ka ülevärvimata on ühel autol sellega tehtud tiivanurk 3-4 aastat eeskujulikult roosteta püsinud. Mingisugused õlid imbuvad kindlasti ka mati sisse ja tekitavad võib-olla lõhna ka.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus