Hüppa postitusse

O:Kolvirõngaste paigaldamise vöö


Greger

Soovitatud postitused

Tervist kui saa mõtled seda millega kolvid plokisisse saada koos rõngastega, siis võta plekitükk vääna ümber kolvi umbes 310 kraadi , tee kõrvad vajuta need näpitsatega kinni nii et kolb koos rõngastega läheb kuskil 340 - 350 kraagi midagi et rõngad kokku vajutad ja kopsi kolb sisse no problemo(õli ka juurde)

Kui saan valesti aru ja on vaja seda millega kolvile rõngad peale saada võta vanad näpitsad lase käjaga sooned sisse pane rõnga otsad peale tõmba näpitsad lajali ja venita nagu kondoom kolvile peale( proovitud ja töötab :D ) pane libestit ka vahele läheb libedamalt :D !

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Vaja jah seda jubinat millega kolvid silindrisse saab. Lihtsalt pole kindel, et eestis poodides kohapeal miskit on. Sest siin kui ikka midagi osta tahad siis pead ikka tellima ja läheb sada aastat aega. Tüüpiline eesti värk mitte midagi meil kohapeal pole.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus