Hüppa postitusse

Klassikaliste BMW-de rajapäev Rapla kardirajal 08.09.12


sillufromIV

Soovitatud postitused

Klassikaliste BMW-de klubi korraldab 2x aastas rajapäevi Rapla lähedal kardirajal. Seekord toimub sügisene üritus 08.09. , mis peaks olema laupäev.

Algus 10.30 - 11.00. Rajale minejalt kasseeritakse sümboolne tasu. Ise olen sellel üritusel kaks korda käinud ja see tasu on olnud umbes 13 €. Küsitakse seda auto pealt, osalejaid võib ühe autoga mitu sõita. Mida rohkem autosid rajal, seda väiksem tasu.

Sõtmine toimub nii, et kolm autot lastakse korraga rajale, väikese vahega. Sõidetakse 1 soojendus-, 3 aja peale ja 1 jahutusring. Vastavalt osalejate arvule võib korraldaja ka muudatusi teha. Tavaliikleja peaks saama isu täis sõita küll :) Ise tegin viimati e21-ga vist kokku 30 ringi.

Hea võimalus oma tehnika proovile panna või lihtsalt kurvilist rada nautida. Rada pole ohtlik, suurim kiirus sirgel umbes 95 km/h (mõnel ehk kiirem ka). Rajalt pole minu nähes välja lennatud. Vahel mõni spin või rattaga teepeenra puutumine ikka juhtub.

E30-neid on üritustel varemgi olnud aga võiks rohkem olla.

Raja ääres saab grillida ja chillida, pildistada, oma tehnikat näidata ja teiste aparaate vaadata. Soovitan, kui aega ja huvi on.

Tallinnast võiksime koos sinna sõita. Kes uhke pole ;)

Täpsem info ja reeglid siin : http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopic.php?p=58094#58094

Muudetud , muutis sillufromIV
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...

Seniajani olnud 2-3 autot korraga rajal aega sõitmas, driftides jääksid jalgu teistele ilmselt. Alati on olnud küll sellist aega ka kui enamus lõunal või lihtsalt miski paus ja rada vaba. Või ehk mõni osaleja tahab veel rehve aurustada siis saate korraga sellega tegeleda. Kindlam oleks korraldajalt üle küsida- ekbk foorumi teemas telefoninr olemas.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus