Hüppa postitusse
  • 0

К: mugavus relee ?


Leks

Küsimus

Märkasin sellist asja, varem kui autol tegin ukse lahti, siis aktiveerusid el. akende lülitid ja sai neid kinni lahti teha. Praegu selline mugavus kadus kuhugi ära, ja aknaid saab kontrollida aint siis kui süüde sees. Oskab keegi vihjada mis järsku juhtus ? Mingi kaitse läbi ?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 11 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Sain sellise relee kunagi Tiidult, pildil sinine:

086325197b8e41.jpg

Relee peaks saama toite el.antenni pistikust (see on 12V ka siis, kui süüde väljas), pildil suurema pun-kol. kaabel. Ja releed juhib ukse lüliti. Mul ukse lüliti teine kord jamab, peab teist veida väänama ja plõgistama.

Muudetud , muutis rreims
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

tän vaatasin sinna rooli alla. võtsin relee välja ja relee otsad olid nagu põlenud veits, st mustad tahmased. samas vaatasin ka kaitsme nr 28, mis oli muidugi läbi. panin uue kaitsme, relee tagasi ja nüüd on sedasi et aknad on aktiivsed kogu aeg.. ka siis kui uks kinni ja süüde väljas.

Küsimus: kas vigane relee saab teha sellist sigadust ? :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

cabriol on küll salongi valgustus, kuid minul pirn läbi :D ei ole viicinud vahetada juba ostmise päevast. relee kaane olen juba maha võtnud, mingeid põlemis jälgi näha pole. kaane all kõik läigib.

Muudetud , muutis Leks
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus