Hüppa postitusse
  • 0

elektri küsimus ?!


chiwauwa

Küsimus

tere.

kuna siit foorumist kunagi igasugu abi saanud siis panen oma väikese diy elektri küsimuse ka siia , et äkki keegi jagab matsu ?

nii mure siis järgmine et sai e36 ele paigaldatud e46 el. vent akna mootorid , nüüd aga oleks vaja süsteem tööle saada läbi e36 org. nuppude. mootorist tuleb välja 2 juhet mis on siis ´avamiseks ühtepidi + ja - ning sulgemiseks teist pidi .

lülitis on 4 juhet .

vool salongi tuleb läbi kaitsme otse akult .kas nüüd siis vaja sinna vahele veel releed ? millist ? ja kuidas juhtmed vedada et asi toimiks ?

oskab äki keegi releed soovitada ja el skeemi teha et kuidas asi käima peaks ?

ette tänades .

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

E30 nupud teistmoodi, mingit releed pole neil vaja. Ise olen E36le pannud releedega süsteemi, skeeme saad netist ka, kuidas polaarsust muuta.

no ma olen otsinud igasugu skeeme juba 2 nädalat ja kas ei leia või ei jaga piisavalt matsu :S
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kui e30 puhul käib toide läbi nupu, siis e36 nupust lastakse ainult signaal läbi. Seda näed juba sellest, kui peenikesed juhtmed sealt tulevad. Teiseks on e36 erinevad lülitid (rohelise, musta, valge põhjaga) millest osad toetavad automaatset üles-alla süsteemi. Kui e30 jookseb mootorisse vaid 2 juhet ja mootori ümberlülitus toimub nupus ilma igasuguste releedeta, siis e36 jooksevad nupu juhtmed läbi keskluku juhtbloki ja mootorid on juba keerulisema ehitusega. Kõige labasem süsteem on 2 neljaklemmilist releed akna kohta ja saab e36 nuppe kasutada.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus