Hüppa postitusse
  • 0

Jahutusvedeliku temperatuuri seier kõigub


loonik

Küsimus

Milles võib olla viga kui jahutusvedeliku temperatuuri seier tõuseb ilusti mõõteskaala keskele aga seal kergelt kõigub paremale-vasakule. Kas on probleem halb mass või võib põhjust mujalt otsida? Mass peaks OK olema, teised näidikud töötavad nii kuis peab.

Auto e30 fl, 1.8i mootoriga.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 5 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Visco ostsin uue ( B-varuosa Mercantile-st), armatuuri võtsin maha ja puhastasin klemmid ning pingutasin mutrid seirite taga, termostaat vahetatud.

 

Ühe variandina kahtlustan radiaatorit. Pikalt 120 km/h sõites tõuseb temp 3/4 peale. Samas jahutus peaks  õhu liikumise kiirusest tingituna väga  hea olema. Võib-olla radikas pool umbes ning põhjustab selle seieri kõikumise.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Milliseid klemme armatuuri taga puhastasid?

Radikas täitsa reaalne - sarnane kogemus viiese peal olnud, kus 30+ aastat vanake oma tööga enam toime ei tulnud.

Mootori jahutussärk ülearu roostene ei tundunud kui remonti sai tehtud? Endal enne uue radika panekut lasin veel ploki voolava veega läbi ja oi põrgu kus seda fanta värvi asja välja tuli :D

Muudetud , muutis Max.
  • +1 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Vahetasin B-varuosa radiaatori teise tootja B-osa vastu välja ning sain temperatuuri paika. Seier  püsib ilusti keskel. Huvi pärast lõikasin vanal küljed lahti, et vaadata kas oli umbes. Ei olnud, ilmselt põhjuseks liiga suure läbimõõduga torud tootja Nissin radika sees. Antifriisi ringlus toimus ainult radika ülemises osas ning sellest ka tembi tõus 120+ kiirusel.

 

Muudetud , muutis loonik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus