Hüppa postitusse

Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal


Margo

Kogunemine 6-8 juuli  

18 kasutajat on hääletanud

  1. 1. Kas tulen kohale?

    • Jah
      1
    • Jah
      1

See küsitlus on uutele häältele suletud


Soovitatud postitused

tallinnast on raudselt tulemas juba mitu autot niiet nii mustades värvides pole ka mõtet asju näha. Mina arvan niimoodi et seda üritust planeeriti nii kaua et seal lihtsalt tuleb ära käia juba selle tripi pärast :D Pealegi elu on näidanud et seltskond ei pea olema rängalt suur vaid kvaliteetne selleks et garanteerida hea nv :) ning need kes tulemata jätavad peavad hiljem peeglisse vaatama ! :P

Peace ning Laupäeval kell 11 näeme ... Raisk :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Siimu ehk saad mõne E30 peale pressida, aga kui mitte kuidagi ei saa siis võid paistes kolmesega(e34) ka tulla :). Airi orgunnib Tallinnast tuleku ja eks ta kirjutab siia ise kontakti ja aja.

07.07.2012 Laupäeval alates 14:00 Hakkame kogunema Valga Bauhofi parklas ja punt koos siis alustame liikumist Ooresse(Aheru jv. äärde). Valga Bauhofi aadress [size=4]Viljandi 80A Valga maakond, Valga. Viljandi poolt on see kohe vasakut kätt linna jõudes, Tartu poolt tulles sõidate linna sildi alt läbi, Lukoil tankla juurest paremale mäest üles ja niipikalt kuni on Bauhof näha.[/size]

Need kes peaksid hiljem tulema, leiavad tee üles nii: Valga-Mõniste-Võru Mnt. Võru suunas liikuma hakata, Koikküla külast läbi(17km linnast) küla lõppemis sildist kusagil 200-300m vasakule kruusa teele-kruusateedpidi ~2km ja RMK sildi juurest paremale-~3km sõitmist ja näitab vasakule hoida RMK silt-200m ja Oore. Kõikide manöövrite juures alates Valga linna piirist on Noolega silt kuhu on märgitud peale E30.

Küsimuste korral võib helistada:

55 983 010 Kert (m20b20)

55977105 Margo (Margo)

55537737 Martin (Hondamtx)

56571930 Airi (Airi) Tallinna poolt tulevate inimeste informaator :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Keegi ei ütle midagi selle kohta kui mõni mees tuleb teist marki masinaga...tulge kasvõi jalgrattaga!!! Kordan veel üle, et Järve Selveri parklas kella 10 paiku võiks rahvas kohal olla (saate poes käia jne) kell 11 hakkaks liikuma: Rapla-Türi-Viljandi-Valga. Kui on küsimusi siis helistage!

Airi 56571930

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ma hakkan tartust liiikuma umbes kella kahe paiku....

Kui tahad minu sabas sõita siis helista.

5015578

einar

Einar mis kell liikuma hakkad? Ma mõtlesin mingi poole 12 ajal Elvast, kui huvi koos minekust võiks Elvas kokku kuskil saada või nii.

Aga peaks vist magama minema :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Krt, see bauhofi jäätis oli kahtlane.. hommikul oli s**t olla :D

Kes need lollid kätt suruma nõustusid :D Ma mõtlesin ja mõtlesin kus kohas mul küünarnuki nahk maha hõõrutud sai, mingi käbi vist küünarnuki all :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Väike minupoolne kokkuvõte.

Ürituse loen igati korda läinuks kuna ei uskunud lõpuks(viimasel nädalal kindlalt lubanute igasugu althüppamised :S) et väga palju autosid tuleks.Ilm oli super ja koht parajalt suur. Minule teada on et 16 autot, neist 5 kabriot.

Kuna see oli üldse esimene kord kus peaks miskit korraldama, siis läks isegi hästi. Rahvas oli viisakas ja ala oli lõpuks korras.

Õppisin sellest üritusesst korraldamist kõvasti :)

Aga andke tulla kellel fotomaterjali on ja järelkaja ka oodatud :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus