Hüppa postitusse
  • 0

Vajan ABI e30 ,vahetatud mootor , kaima ei lahe


Rubiksr

Küsimus

Vajan abi kees oskaks masina toole panna , masin on e30 , originaalis oli mootor M20B20 ja otsustasin vahetatada M20B25 peale oma jouga garaazis, koik asjad ja juhtmestik on paigal juba aga kaima ei lahe icon_sad.gif , kui proovin autot kaima panna siis starter teeb umbes sellist haalt nagu mikser ja beensupump ei toota ...kui suute on sees siis armatuuris koik lambid polevad. Auto asub mustamael , saab keegi kohale tulla ja aidata autot korda teha , abi eest rahaline vaevatasu kokkuleppel icon_wink.gif tel . 58362433 vqi PS!!

Üles

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 10 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

kas mootoril on mass küljes? Ilma selleta ka starter ei tööta :)

Samuti saab vahetuses olla küünlajuhtme anduri ja vändaanduri pistik, seda juba kirjutasin sulle, aga sa ei saa vist aru sellest seletusest ja parem kui mõni venelane ümber tõlgib.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

maas on küljes aga ei ole kontrollitud kuidas töötab,tõmberelee töötab ilusti ainult kuid starter on maha võetud,.kui panen tagasi tegib mikseri häält,--küünlajuhtme anduri ja vändaanduri pistik on juba kontrollitud!

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus