Hüppa postitusse
  • 0

mure 125kw m20b25 mootoriga


viljar

Küsimus

Tere

Mure siis selles ,et jubedalt läpatab täis ja sumbutist tuleb bensu haisu ja lõõb musta suitsu välja. Olen vahetanud kõik õhu torud,küünlad,lambda anduri aga asi paremaks ei lähe. Oskab keegi õelda milles võib viga olla.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 20 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

sain auto enamvähem tööle aga kuues silinder ei tööta õieti ja on pool märg kogu aeg, ülejäänud viis on ilusad .

Ära ole kade, sheeri ka meiega mis tegid! Omal sama probbleem masinal, EBK's kolades leidsin sellise vastuse, et lambda anduri relee mass on kehv. Pole jõudnud veel proovida oma masinal.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mul oli kamm pihustite ümarguse pistikuga, keegi oli kunagi pooled juhtmed lahti lõikand ja otse ühendanud väga halvasti ja pistikus olevatel juhtmetel olid klemmid oksuteerunud. Aga kuuses silinder ikka ei tõõta, arvatavasti survet ei ole ja kas klap kõver või muu jama.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Juhdmed vahetasin ära aga anduri jätsin vana, kui andur vigane peaks ta teisi silindreid ka mõiutama. Kas se anduriga juhe on nagu nuka andur, sest vändal on alla andur aga nukal ju eraldi ei ole ju andurit sellel mootoril või olen millegist valesti aru saanud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Nii remonditud mootor koos aga co paigast ära, tühikäigul jätab vahele ja küünlad on kahtlaselt liiga heleda vöi sinakad selline tunne ,et saab liiga vähe kätte. Bensiini surve peaks nagu korras olema kuna töötaval mootoril tuleb tagasivoolust ka bensiini välja ja kui tagasivoolu voolik kinni pigistada läheb mootori töö natuke paremaks aga mitte oluliselt. Ei saa aru milles viga vöib olla.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus