Hüppa postitusse
  • 0

M20b25 tihendite kmpl.


Jaxa13

Küsimus

Sellele küsimusele on 10 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Varasemalt ostetud, aga just ladusin ühele mootorile need tihendid. Alumise otsa tihendikomplekt sisaldab kõike allpool plokaant sisaldavaid tihendeid, ülemine sari sisaldab plokikaane tihendit ja selle küljes olevate asjade tihendeid, kaanest kõrgemal asuvate asjade tihendeid pole ja need peab a-osana ostma ilmselt, ise nii tegin. (hind suht üle mõistuse) Puduu siis gaasiklapi tihend, pihustite tihendid ja veel mõningate asjade omad, mis kinnituvad sisselaskekolle külge. Üle jäi ka mõningaid tihendeid, mille asukohta ei suuda tuvastada :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Ma loodsin Guru(:loe eix22) vastusele kuid siiski sellise nimekirjaga oleks mul suht rakse neid ostma minna :) et tere andke palun plokikaane tihend ja selle küljes olevate asjade tihendite kmpl :))) Lihtsalt ei tahaks nagu tervet ülemist komplekti osta... lootsin et saan tk haaval neid leida :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mis nimekirja sa otsid ma aru ei saa?? Ütlesin mis puudu on ja ülejäägid saad ise ju kirja panna.

Eraldi müüakse simmereid,plokikaanetihendit, väljalaskekolle tihendeid, muid asju eraldi pole b-osana näinud ja pole sul mingit listi vaja ju selle tarbeks, ostad ülemise ja alumise tihendikomplekti, milleks lihtsat asja nii keeruliseks ajada? Jälle mingi mõne euro sääst vms?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

just seda list vajasingi nagu Tiit kirjutas :) väga hea. tänan.

eix22 asi pole säästmises lihtsal ma ei vaja ju 2te kaane tihendit või veel mõnda kui ostaksin juurde täis komplekti..see oleks lampi raiskamine ))

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kui leiad koha, kust saad eraldi osta neid tihendeid, siis anna teistelegi siia teada. Kaane tihendi ülejäämine on kõige väiksem mure, seda võib minna eraldi ka vaja, odavam on ikka need täis tihendisarjad ära osta, kui eraldi ühekaupa neid koguda, kuna sul näiteks on plokikaane tihend juba olemas :D

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Bmwfansis võtad mootorisektsiooni lahti ja seal kus mootoriplokk ja kaan, on joonisel eraldi välja toodud RS.. all, nimekirjas on see gaket set ja vajutades set saad nimekirja tihenditest või detailidest mis sisalduvad komplektis.

Muudetud , muutis Tiit
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus