Hüppa postitusse
  • 0

K: istmete nahatamise kohta


sillufromIV

Küsimus

Plaanis on vähemalt tagumine iste kas nahatada või nahast istmekate teha. Et asi korralik saaks, vajan mitu-mitu meetrit plastikpaela, mis õmbluste vahel käib. See on selline lint, mille ühes ääres on nagu voolik. See voolik jääb pealispinnale õmbluste vahele, kas murdekohtadesse või ka siledale dekoratsiooniks. Oleks vaja musta värvi seda linti.

Teab keegi, kuidas selle lindi ametlik nimetus on? Kust võiks seda küsida Tallinnas?

Muudetud , muutis sillufromIV
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 12 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

huvitab ennastki selline info.

Pidasin läbirääkimisi ühe tegelasega. Ilma käsitoeta tagaistme (2 osa) korrastamine ja nahatamine. Selgitasin, et pole seal midagi korrastada, seal on merihein veel vormis ilusti. Hinnapakkumise tegi 250€, ilma naha maksumuseta (nahk mul omal mingi). See on minuarust kirves.

Kui keegi tahab, võin kontakti jagada.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Aga kas keegi on kohanud või teab mõnda tegijat kes teeks istmed mitte nahast vaid just materjalist midagi goretexi taolist vms... naaber ostis praegu Rootslase V50 ja tolle istmete materjal hakkas väga meeldima aga mis nime ta kannab ei kujuta ette :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus