Hüppa postitusse

355AKD -andke märku,kelle oma ta kunagi olnud on


TiitElbrecht

Soovitatud postitused

tahtsin autole kindlustust teha passi andmete järgi aga iizi.net ütles midagi sellist vastu et ma ei kasutanud õigeid registri andmeid,siis mõtlesin ise välja et äkki on omanik viinud arki kellegi nimel ostu-müügi lepingu ja sellepärast ei saa kindlustust teha.

on see võimalik üldse?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Tegid uuringu tarbeks eraldi kasutaja veel :D

See peaks olema sama roim, millele eelmine kevad sai m40 moto minupool peale visatud, kui see on selle kuti nimel, siis tema kontakti leiaks sulle.

Edit: Lappasin albumit ja ei ole sama masin, et ei saa aidata ikka.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kas siis ARKi andmete järgne omanik ei ole enam see, kes on auto dokumentides omanikuna märgitud? Seljuhul on ilmselt jah vana omanik viinud ostumüügilepingu ARKi, et tema on auto edasi müünud, et temale enam muresid ei tuleks. Sama jant oli mul ka sikliga, ei kirjutatud ümber ja viisin enda lepingu arki ja tädike ütles, et sinna läheb kirja, et mina olen selle edasi müünud ja jamade korral enam mina ei vastuta.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus