Hüppa postitusse

a/c järelpaigaldus e30nele


sass

Soovitatud postitused

kas siin foorumis on kellegil kogemused a/c järel paigaldusega e30nele,ning kas on ka saadud lekke ja probleemivabalt tööle?

kas eestis on [size=3]R12 täiteainet saada?[/size]

[size=3]jäävad tourde,seadmete liitekohad lekkevabaks(eeldusel et üle ei pinguta) kui süsteem ühe autopealt teisele tõsta,või on seal detaile mida nn elementaarselt tuleb uued panna?[/size]

oodatud siia teemasse igasugune know-how ning "nõksud" antud temaatikal :)

Muudetud , muutis sass
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

See ei ole niisama lihtne, kui kõik arvavad, samuti ei ole see odav lõbu, nagu jälle kõik arvavad. Üleeelmisel aastal toppisin oma touringule selle peale, eelmine aasta jõudsin täitmisesse, kus ei avastatud ühtegi leket, praeguseks on süsteem tühi. Detsembris töötas viimati, auto seisis talvel.

Ilmselt on viga pumbas. Muidu sai pandud uued tihendid (väga palju erinevaid mõõte ja kõik sai a-osana), loomulikult uus a-osa niiskuseeemaldi ehk lausa üleminekukitt r12 pealt 134 peale, samuti tutikas kondiradikas. Kõik asjad sai üle käidud, ventikaga eesotsas ja lõpetades kogu ahjuga.

Autol, millel seda pole peal varem olnud, selle omanik peaks arvestama vähemalt 600-700 eurise väljaminekuga.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

no gaasi sisselaske otsikuid saab vahetada. Mul sõber ka ehitas oma mersul süsteemi kuid tal oli seal mingi vale otsik millest gaas sisse pumbatakse ja kuskil mingid vennad tegid tal selle otsiku vahetuse ära ja asi toimib täiesti. Kui sa soovid otsiku vahtuse kohta siis võin uurida. See on mingi peene Al keevituse teema.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Veeretan seda mõtet juba pikemat aega aga sain konditsioneeriga kere, teine komplekt ka olemas ja üleminekukomplekt samuti, is jaoks pumbakinnitus puudu- see piirab motivatsiooni asjaga tegeleda.

Komplekti saab um-ist ja H2.ee-st

Muudetud , muutis Tiit
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

[size=3]RETROFIT KIT R12 -> R134A[/size]

BMW 82319067394 UMRUSTSATZ R12 -> R134A 7 / 10 i_buy.gif 121.68 €

h2.ee

sisaldab se siis mida?

kere milles pole varem a/c olnud tuleb vajalikud augud sisse lõigata?

Muudetud , muutis sass
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

kui sa bmwfansis "set" peale vajutad siis avab sulle komplekti loetelu- seal vee eraldi tihendid, rõhuandur, ventiilid ja võibolla vbeel midagi, ei mäleta. Rullikas selles suhtes hea, et enamus auke on olemas, vaja ainult õigest kohast haamriga punktitud plekk eest ära lüüa.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus