Hüppa postitusse
  • 0

Näidukite taustatuled ei tööta


numbro

Küsimus

Näidukite taustatuled ei tööta. Kustkohast viga otsida? Kellegil äkki mingit pilti, et kus ja millised pirnid seal neid valgustavad ( kütusenäidik, spido, tahho ja temp ).

Kaitsemarbi kaant pole, niiet ei tea sealt otsida vigast kaitset. Oma arust sai kõik katkised ära vahetatud aga äkki siis mingi ots seal oksüdeerunud.

Lisaks veel see, et tahhomeeter ka ei tööta. ( autoks siis 316 1990 73kw )

Muudetud , muutis numbro
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 4 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Esituled töötavad, suunatuled töötavad, tagatuled ei töödanud kuna kaitse oli läbi. Vahetasin kaitse läbi ja siis hakkas parempoolne tuli põlema. Vasakul pool oli pirn läbi niiet vahetasin selle ära ning siis kustus parempoolne pirn ära ja voolu peale ei saa enam. Kaitse on korras.

Salongi tuled ei anna elumärki ikka veel. Uste kohal need tuled põlevad. Ei tööta ka keskkonsooli tuled ( soojenduse tuli jm ).

Tulede lüliti kohta ei tea rääkida, kuna see esimene e30 mul ja pole teistega sõitnud, et teaks, mis mida täpselt teeb. Päevasel ajal sai ostetud see auto ja kohe mitte ei pannud neid näidukite tulesid tähele siis..

Muudetud , muutis numbro
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus