Hüppa postitusse
  • 0

Kiirendades vedu katkeb


group

Küsimus

Ei leidnud päris mõistlikku pealkirja aga probleem on selles, et kiirendades kaob mingi hetk umbes pooleks sekundiks mootori vedu ära. See probleem on olnud korra varem ka ja sain sellest jagu kuidagi nii, kui näppisin autosse sisenevat elektri juhtmestikku tagumise istme all. Ma ei mäleta kuidas ma selleni jõudsin, et neid juhtmeid näppida aga kasu sellest oli. Kuna probleem on ainult kiirendamise hetkel siis eeldasin, et midagi kusagilt liigub ja segab el ühendust.

 

Pihustid ja muu mootori poole võib vast välistada, sest vahepeal olen mootorit vahetanud ning uuel mootoril pea kõik detailid küljes uued. 

 

Autoks 325i, touring.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 4 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Ei sõltu, hetkel peaks olema umbes pool paaki. Mingi aeg tagasi sai ka uus bena pump pandud, seega pigem bensiini kättesaadavuse välistaks.

 

Peale mootori vahetust olen sõitnud umbes 1000km ja siiani oli ok. Suht hiljuti vahetasin bensiini vooliku paagi pealt, millel oli auk sisse tulnud aga antud viga veel kohe peale seda ei tekkinud. Siiski puutusin selle käigus arvatavasti ka juhtmeid, mida eelmine kord antud vea puhul näppisin, seega äkki ikka sellega jälle seotud.... . Ei oska seal enam midagi väga uuesti vaadata, sest juhtmed ja ühendused olid visuaalselt terved ja korralikud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus