Hüppa postitusse
  • 0

E30 ja lapseiste


Tanel_P

Küsimus

Tere!

 

Kindlasti on mõni teist kokku puutunud olukorraga, kus tuleb oma rulliga ka lapsi transportida. Milliseid turvavarustuse lahendusi olete kasutanud? Lapsed on 3 ja 5 ning pigem ei juhtu seda väga tihti - seega mingeid paarisajaeuroseid raskeid ja keerulise kinnitusega turvatoole ma ostma ei tahaks hakata. Mõtlen pigem mingit lapseistmekõrgenduse laadset toodet:

 

https://www.schmiedmann.com/en/bmw-E30/1961288-new?product=18WD13

 

Igasugused kogemused on teretulnud! :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Milles üldse küsimus?

Täiesti tavaline isofix kinnitusega turvatool tõsta uuest kärakast e30-nesse, vööga kinni ja tuld. Ja tõesti ära unusta tekki panna istme vahele. See kehtib muude autode puhul ka, eriti nahksisu hävitab ära. Näinud sellist nalja küll. Esiiste ka ette, muidu määrib jalgadega tagant ära  ja läbi lugu.

Lapse turvalisus ikka ennekõike, vaja siis pead 1000 ka välja käima, ei saa siinkohal koi olla :)

  • Aitäh 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Minu meelest see antud lingil olev istumise alus on mõeldud vist ikka vanematele kui 3 ja 5. Mul on poiss 6 ja ma kasutan ikka tooli, mis regullib, et see rihm ülevalt õigesti jookseb. Ma usun, et väikestel on suht lihtne nende rihmade vahelt välja lennata, kui korralikult ümber pole.

 

"Pikematel lastel on jätkuvalt lubatud kasutada ka müügil olevaid istumisalused, kuid kuna need  ei ole laste jaoks piisavalt turvalised, siis juurde neid enam ei toodeta. Istumisaluse asemel soovitame lapse sõidutamiseks kasutada turvaistet."

 

MNT link

Muudetud , muutis group
  • Aitäh 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mul sõidab kolmeaastane näiteks umbes sellisega (padi pannakse auto rihmaga kinni ja hiljem saab ainult auto rihma kasutada): http://www.beebile.ee/et/a/joie-i-traver-turvatool-flint-15-36kg

 

Kerge kasutada ja kvaliteet tundub okei. Mahub rullika istmele ära kah. Kõrgenduspatja ei soovita mingil juhul, see ei kaitse mitte muhvigi.

  • Aitäh 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Istumisaluseid peab valima mitte raha/tooli raskuse järgi vaid ikka kaalu grupi järgi.  Selline istumisalus nagu lingil, on grupp III ehk alates 22kg, aga samuti peab jälgima nagu Tiit mainis turvarihma asukohta lapse kehal. Mõte on see, et kõigile 22kg kaaluvatele lastele ei sobi see pepualus. Samas grupp II istmed on kuni 25kg lastele. Vanasti sai üldse sellisega liigeldud 

 

tool.jpg

  • Haha 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus