Hüppa postitusse
  • 0

m50b25 pöörded kõiguvad


Kristo0318

Küsimus

Tere, küsiks siit targematelt üle. Nimelt m50 mootoril pöörded kohapeal kõiguvad ja gaasi andes jäävad korraks ka nagu üles ja siis tulevad jälle madalamale. Kõik vaakumid said üle vaadatud, kollektorile said uued tihendid kõik, ja ise kahtlustan tühikäigumootorit nüüd. Küsimus siis selles, et kas seda tühikäigumootorit saab kuidagi kontrollida ka, et kas ta toimib õieti? Võib ka toimivat tühikäigumootorit pakkuda mulle.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Kas pööritab soojast peast või ka külmalt? Lambda on nende mootorite põhiline kõigutaja. Tühikäigu mootor pese carb cleaneriga läbi, kui klapp liigub siis vaevalt selle viga on, selle põhi probleemiks mustus mis klapi liikumist takistab.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Nii soojalt kui külmalt, soojalt rohkem. Klapi võtsin maha ja seisis bensiini sees paar ööd ja lasin ka brake cleaniga puhtaks ja ikka sama jama, klapp tundub et elektrijõul ei suuda avaneda, kruvikaga saab natuke liigutada. Lambdat ma ei kahtlustaks, see ka sai sügisel uus ostetud, aga võin pistiku üle vaadata, ehk on mustus vahel või viga saanud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Probleemiga pole jõudnud tegeleda kuna lambist kadus säde ja küttepump ära. Diagnost näitas, midagi et aju ei saa +? Samas ükspäev oli mingi jama kojamehe kangiga, pesureid kasutades suri pesuri pump ära ja kangi vahelt tuli suitsu, samas juhtmed süüteluku ja kangi juures põlenud pole. Süvenen sellesse teemasse ja siis saab tühikäiguga jälle tegeleda edasi

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Sain asja korda. Pöörete probleemi aitas uus tühikäigu mootor, pill käib väga sujuvalt nüüd. Kuid käivitus probleem lahenes müsteeriliselt. Kontrollisin kütusepumpa otse aku pealt ja pärast panin pistiku tagasi ja proovisin käivitada ja läks kohe käima. Võibolla oli pumbal mustus vahel ja suurem vool otse akult aitas pumbal ringi käia jälle? Või siis pistik andis halba ühendust ja tagasi pannes tekkis parem ühendus?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus