Hüppa postitusse

M: Bmw E30 klaasplastist valmistatud detaile


collaracer

Soovitatud postitused

Küsimus tugevuse kohta. Nagu tavaliselt meeldib inimestel toetada/istuda kapoti või tiibade peal siis kuidas see vastu peab? Võib ikka näiteks kapotti peale istuda või on see kahtlane et vastu peab?

Ütlen ausalt, et ma väga ei saa aru, miks peaks kapoti ja tiibade peal ahelema.

Aga kaht asja nagu korraga väga ei saa. Et võimalikult kerge ja samas nii jäik ja tugev, et võiks persetpidi otsa istuda. Kapotile võibolla isegi võib toetada, tiivale nii väga ei julgeks.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ma oletan, et kui see on värvitud siis sa rikud ära sellele istumisega selle värvi ja laki. Kujuta nüüd ette ise. Asi on plastne ning paindub kindlalt läbi ja on kiuline mitte tervik ja sile nagu plekk. Seega tekivad kohe värvi mõrad ja mikropraod ja kõik see võib hakata talvel kooruma kui sinna niiskus ja vesi vahele läheb ning see külmub ja paisub.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 3 nädalat hiljem...

`Tere!

Plaanin omale ka osta esitiiba ja tahaks teada, kui hästi see istub paika ja kas tõesti selle värvimisega sellised probleemid nagu eelpool kõneletud.

Värvimise koha pealt eriti spetsialist ei ole, aga usun, et klaasplastist detaili võiks värvida analoogselt nagu tavalist plastikut. Plastikukrunt jne

Tiiva sobivuse kohta lisan siia ühe pildi:

09005740374f4c.jpg

Siin veel link, kust leiad veel mõned pildid:

http://fotoalbum.ee/photos/Mustorav/90057403/

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus