Hüppa postitusse

M: M20B25 aju


delfiin

Soovitatud postitused

Tarkus tarviline vara - ütleb juba Eesti vanasõna. Mis sellel 6-silindrilisel mootoril siis teistmoodi on võrreldes nelja silindrilisega peale küünalde arvu?

 

Kõige tähtsam number Motronicu aju peal on Boschi markeering. Esmese asjane leidsin selle ebay kuulutuse. https://www.ebay.com/itm/Motronic-Motorsteuergerät-BMW-316i-E30-M40-Manuell-11-1988-0261200174/153767720123?hash=item23cd4534bb:g:iVkAAOSwQPlV-DTd

 

Minu 316i ja 318i e30 on sama s.n. Motronicu ajudega juba tehasest.  Ei sobi aga e36 mudelile sest seal on kaabeldus ning pistik teine.

Muudetud , muutis loonik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Et täitsa sama mootor, kruti külge ja poodi piima järele? Vahet pole, et sirakat saab 6 küünalt ja janu kustutab 6 pihustit, süütejärjestus üldse teine jne... Koba peale käima ehk tõesti läheb, aga see ei tähenda ju sobivust. Õhulugejad teevad ka kohe koostööd? Juba M20 on mitu erineva koodiga lugejat, aga pole siiani täpselt uurinud, mis neil vahet võiks olla peale lõõri diameetri.

Füüsiliselt sobib, ei vaidle vastu, aga päriselt toimima saab selle healjuhul ümberkirjutamisega. 

Muudetud , muutis Max.
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Huvitav idee. Raud võib isegi sama olla sest pihustid on nii r4 kui r6 2 gruppi jagatud ja süütele on ainult 1 väljund läbi jagaja. Tõenäoliselt on kontrolleri soft ikkagi erinev ning epromid on kindlasti erineva sisuga.

Muudetud , muutis markusH
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus