Hüppa postitusse
  • 0

m20b25ix vs m20b25


Andu61

Küsimus

tervitus rullikamehed! selline küsimus siis et tuli mootore ix kere pealt ja tahtsin tagaveolise kere peale panna ostsin siis õli võtturi ja karteri. siis helistas üks tüüp tatust ja ütles, et ix käib õli teist pidi ringi, on see õige väide, sest ise olen uurinud netist aga ei ole sellist asja kuskilt lugenud. 

Muudetud , muutis Andu61
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Su ostuteemasse kirjutasin pika jutu aga tõesti, iX õlipump on teistpidi pöörlemissuunaga. Kui panna pump ja karter rwd autolt siis abivõll vaja ka vahetada ja plokile reduktsioonklapp panna. Olen selle läbi teinud, keerulist ei ole midagi. 

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Ixi mootoreid/plokke siin vahest mõni tikutulega taga otsinud. Sellisel ratsimisel ei ole enam erit pointi, kui sobiv asi on leiutatud ja kättesaadavam.

Seal ei ole teemaks ainult teisipidi töötav õlipump. Nagu mainitud ,siis ülerõhuklapi jaoks tuleb auk suuremaks puurida ja keermestada.

Nii suuri keermelõikajaid tava komplektides ei ole. Õlivarras ja selle auk plokis on vale koha peal. Lisaks igasugu muud erinevused ja muidugi juhtmestik ja juhtaju ka erinevad.

Kõige lihtsam rats ilmselt oleks ixi õlivõttur ringi teha ja e34 m20 karter alla panna.

  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus