Hüppa postitusse
  • 0

1.6 soojalt puterdab pool minutit


jan17

Küsimus

Tere,

 

Mootoriks siis M40B16. Probleem nimelt selline, et sooja mootori käivitades pöörded köiguvad ja mootor kuidagi 'lonkab', kuid 20-30 sekundi möödudes viga kaob ja mootor töötab nii, nagu peaks. Kust viga otsida?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 2 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Proovisin teist õhulugejat, tulemus umbes täpselt sama. Alguses külmkäivitusega puterdab ning täna suri isegi paari sekundi pärast välja, kuni mootor veidi soojemaks läks.

 

Soojast peast läks käima ning töötas ilusti, kuid pole väga jöudnud teda kohapeal jahtuda lasta - varem oli ka selline sümptom, et gaasi andes mootor ei reageerinud ning liikus põhimötteliselt tühikäigupööretel paar sekundit.

 

Eemaldasin ka lambda pistiku soojal mootoril, kuid mingit väga märgatavat vahet ei näinud peale seda, et ilma lambdata värises mootor rohkem ja sisselaskes oli kuulda suuremat tömmet, aga lambdaga töötas nagu peaks.

 

Mida kahtlustada - küünlaid? Tööle läheb auto muidu hästi.

Muudetud , muutis jan17
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus