Hüppa postitusse
  • 0

Temp seieri jama


jaan320i

Küsimus

Probleem seisneb selles, et temp näidik ei toimi. Sai m52 kone peale pandud ja nüüd pikalt taga ajanud põhjust miks temp seier villast paneb(algselt oli andur saba pannud). Juhe kontrollitud, eelmise auto peal spidoplokk toimis ilusti. Anduri juhe massi pannes viskab seiari korra põhja aga kohe, kui spidol oilservice tuli põlema läheb, kukub seier nulli(seega eeldan, et plokk ise pole riiulis seistes ära surnud ja näidik ise korras) . Mootor keema ei lähe, temp manuaalselt mõõtes kõik ok. Andur uus küljes(pruun m20 andur 1piniga). Küsimus selles, miks ta ainult korraks mulle korrektset tempi näitab kui süüte sisse panen? Kohe kui inspection ka oilservice põlema lähevad on temp seier tumm. Tegin video ka aga ei lase seda postitada siia. 

 

Tänud ette juba kõigile kaasa mõtlejatele! 

15552730488358378547276577621737.jpg

15552730634365972614259240716469.jpg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 7 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Okei.. Aga miks ta siis alguses esimesed 3 sek töötab korrektstelt, kuniks service tuled põlema löövad? Kui akud õhtal  kas siis ei ole nii, et üldse ei toimeta. Proovisin muidu üht teist spido ka vahepeal, millel ei toiminud kütesnäidik ja sellega oli sama lugu. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Võtan nädala jooksul ploki omale laua peale ja juppideks, vaatan mis sealt seest leian. Lihtsal tundub veits kahtlane, et kolmel spidol kõigil sama probleem, kahel töötas temp pool aastat tagasi täiesti 100%. Oskab keegi öelda, milliste ploki juhtmete alt service signaal tuleb? 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus