Hüppa postitusse
E30 COMMUNITY
Randel

Tahhokas ei tööta. Küsin abi

Soovitatud postitused

Tervist, mure järgmine, spidoplokis töötavad kõik peale tahho ja kytusekulu. Masinaks 86a pre fl, originaalis olnud 325e aga peale pandud m52b28. 

Ise ei ole selle teemaga niivõrd kursis, et mis, kuidas ja kust. Ehk oskab mõni helgem pea nõu anda.

Jaga seda postitust


Postituse link
Jaga teistel saitidel

Pakuks, et sul on nede asjade juhtmed vedamata. Uuematel on need juba c101 pistikus olemas aga vanematel jooksevad armatuuri pistikusse. Pinne kahjuks peast ei tea aga värvideks on must ja kollane. Mõlemad eraldi juhtmed. 

Jooksevad välja muidu aju juurde ja peaks olema 3piniga pistik. Kollane, must ja vist oli pruun üks. 

Jaga seda postitust


Postituse link
Jaga teistel saitidel

Kuna ise veel nii palju sellest asjast ei jaga(õpin töö käigus), siis mis juhtme peaks kust ja kuhu vedama? 

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Jaga teistel saitidel

Armatuuri pistikust pin 21,22,24 jooksevad pre juhtmestikust ajuni salongist. Nendest juhtmetest on vaja ära ühendada must ja kollane. Must tahoka signaal ja kollane õkonomaiser. 

Jaga seda postitust


Postituse link
Jaga teistel saitidel

Liitu vestlusega

Sa võid postitada praegu ning registreeruda hiljem. Kui sul on kasutajakonto, logi kohe sisse, et postitada oma nimega.
Meelespea: Sinu postitus vajab avaldamiseks moderaatori nõusolekut.

Külaline
Vasta sellele teemale...

×   Kleebitud koos vormindusega.   Kleebi hoopis tavalise tekstina

  Lubatud on ainult 75 emojit.

×   Sinu link on automaatselt manustatud.   Näita hoopis tavalise lingina

×   Sinu eelnevalt kirjutatud sisu on taastatud.   Puhasta tekstiala

×   Sul ei ole võimalik pilte otse kleepida. Laadi üles või lisa pilt aadressilt.


×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus