Hüppa postitusse

O: E30 hobiautoks


Tanel_P

Soovitatud postitused

Et konkurentsitult kõige põhjalikum autoostu-teema jätkuks: 

 

Tanel_P kirjutas halli 318i kohta, et see auto ei kõneta. See on väga hea tähelepanek, ma olen korduvalt mõelnud, et miks mõni auto "nagu on" ja teine suhteliselt sarnane "nagu pole". Seda tunnet ei tasu alahinnata. Autot ostes tuleb mõelda võimalikult pragmaatiliselt. On olemas 2 kõige olulisemat kriteeriumit, mida autot ostes silmas pidada.

1) äärmiselt oluline on, et auto oleks tööauto

2) kui see pole võimalik, siis on tähtis, auto lihtsalt meeldib

 

värv, mootor, veoskeem, seisukord jne on teisejärgulised.

 

Ja kui tõesti paberi peal "kõik nagu on", aga tegelikult ei meeldi, siis sa mõtled sellele iga päev, et midagi on nagu valesti. Sellist autot ei ole hea osta, las ostab keegi teine - keegi kellele meeldib.

  • Meeldib 3
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Minu meelest tasubki e30 puhul otsida hea toorik ja teha selliseks, nagu endale meeldib, kui mõne Hartge, Alpina, M3, MK Motorsport jms jaoks raha ei jätku (mis kõik oleks ilmselt armastus esimesest silmapilgust :) ) Mida siledama tooriku saad, seda lihtsam ja odavam hiljem on endale meelepäraseks vormida.

  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

17 tundi tagasi, Margo ütles:

Minu meelest tasubki e30 puhul otsida hea toorik ja teha selliseks, nagu endale meeldib, kui mõne Hartge, Alpina, M3, MK Motorsport jms jaoks raha ei jätku (mis kõik oleks ilmselt armastus esimesest silmapilgust :) ) Mida siledama tooriku saad, seda lihtsam ja odavam hiljem on endale meelepäraseks vormida.

Teemaalgajatast vaevalt seda ehitajat on, kipun Tiiduga nõustuma.

Ja selle ümberehitusega on ka nii nagu on,   ehitad ümber siis üldiselt kaotab auto väärtust ja on  ka hiljem mõnele pedandile raske maha müüa. Tanel ju ka ümberehitatud autosid ei vaata.

Aga jah kui auto ei kõnetanud siis ei ole pointi teda lihtsalt ostmise präast osta, ise olen sõ'itnud selle halliga ja on sellise raha eest hea auto.

Muudetud , muutis Toivoku
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Vanasti võis see nii olla , et otsisid pool aastat .

Tänapäeval on see rohkem ; "võta või jäta" stiilis .

Midagi soodsat eriti valida ei ole .

 

Näiteks siis ka varuosad , feissaris tulevad need esimesena müüki , foorumisse vaevalt enam jõuab , enne läheb kaubaks ära .

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Lihtsalt kommentaariks, sellele auto mitte nn. "kõnetamisele".

Kas vaevusid üldse autot vaatama tulema?
Pildid olid tehtud suvel telefoniga tolmusest autost. Oleks need tehtud korraliku kaameraga ning veidi töödeldud nagu need kuulutused, mis senimaani on välja toodud, siis oleks parem olnud? Äkki oleks rohkem kõnetanud? :D

 

Väga veidra mulje jätab selline arvamuse avaldamine hetkel, kui inimene on otsinud autot sisuliselt sellest ajast kui rulle tegema hakati, samas ei vaevu autot isegi vaatama minema..

Mõistlik oleks leida see tund ja autot vaadata, kasvõi veenduda, et auto ikkagist ei sobi. Neid ei tule iga päev 3 tükki müüki.

 

Minul auto tänaseks müüdud ilma suurema jauramiseta ning ilmselt sai päris hea uue kodu.

Tänan tähelepanu eest. :)

 

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Nende autode võlu ei seisnud ilusates fotodes. Kahju, kui ma sind solvasin.

 

Kui ostja oli foorumlane, siis meil oli temaga ka kokku lepitud, et ma ei aita müüjal oma vaatamatulemisega hinda kergitada. :)

 

Seda enam, et nagu ma kirjutasin, iga autoga seda tunnet ei teki. Ma otsin ikka emotsiooni, mitte lihtsalt rahast-lahti-auto-garaaži lahendust. Kahjuks kõik seda ei mõista.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Tegelikult arvan ma, et see teema hakkab ennast tasapisi ammendama. Tänaseks 5 036 vaatamist tähendab, et kõik vähegi aktiivsed foorumlased on minu kuulutust näinud ja teadmiseks võtnud. Kõik, kes on vähegi soovinud oma autot müüa, on mulle endast märku andnud. Teisi ei veena ma nagunii ümber. :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Mina arvan, et selles ei ole midagi halba, kui inimene otsib endale seda kõige õigemat lahendust ja antud teema ise on kohati isegi köitev, sest auto ostmise juures on see kõige magusam osa just valimine ning protsess kokku.

"Hall" jõudis nüüd ringiga minuni tagasi, eelmine omanik oli seda vaid paremaks teinud ja selle juures säilitanud "originaali" idee. Eks E30 -st on kindlasti olemas ka atraktiivseimaid versioone, kuid eks sellega on nagu naisegi valikuga -kellele blond, kellele brünett :). Mina hindan selle auto juures just uuema ajastu tehnikat ning mugavust, mida M43 mootoriga FL pakub, kui siia lisada juurde kabedamad veljed ja ehk veel midagi maitsekat, peaks tulemus olema päris köitev.

Minu lugu selle "kõige-kõige" otsingutel lõppes kahjuks sellega, et "leitud ja tellitud" 325 kupee osutus labaseks pettuseks ehk sakslaste/ türklaste "limpsitud räim", mida mõistlikust hinnast  hoolimata ei soovinud omada.

 

 

 

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ei ole siin aega muneda :D Tahtsin linkida kaks saksa kuulutust, mis eile õhtul leidsin. Üks neist viisakas 2-ukseline FL, musta värvi, automaat ja 2.0 R6 - aga võta näpust - juba müüdud. 5500 eurot. Hea küll, teise, mõtlesin, saan ikka isutekitajaks panna. Ka 5500 eurot, kuid neli ust. Manuaal, tumehall värv, kenasti säilinud kere. Aga ka läinud 😐

 

See suvekummi hooaeg mida sa ootad, on lõuna pool elavatel inimestel juba mahlad liikuma ja rahakoti rauad avanema pannud. Suvi tuleb ja sellised masinad mida kohe ei pea seibideks kiskuma - saab vetis sõita ka - on kuidagi kiiremini omanikku leidma hakanud.

Niisama huvi pärast jälgin saksa kuulutusi, et kursis olla, mida kõike ilusat ma endale lubada ei saa :D

  • Meeldib 2
  • Haha 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

29 minutit tagasi, pocket ütles:

..hakkab pihta :)

 

Kui sa nii ütled, siis peavad sul olema ka faktid laual.

Mida ma sulle faktitan 😀 kasuks tulevad sissekirjutusega sõbrad/sugulased(✔) ja piirkonniti võib transiitnumbri saamine erineda. Paar päeva hispaanias sealset gurmeed ja Cervezat nautides pole ju vahet kas saad transiidid kohe või paari päeva jooksul. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 1 kuu hiljem...

Tänan küsimast! Teemat ma pole upitanud, sest kõik kes aeg-ajalt siin foorumis käivad, on nagunii kursis minu otsingutega. Arenguid eriti ei ole. Petra isa vist ikkagi ei taha seda autot müüa või kui tahabki, siis mitte mulle. :)

 

Ülejäänud Eesti turul hetkel pakutavad autod on mulle teada, kuid ühel või teisel põhjusel mind ei kõneta.

 

Ootan kannatlikult ja jälgin ka muu Euroopa turgu. Minu tunnetus on, et 4-5k eest 1.6 ja 1.8 M40 mootoriga kupeesid ja universaale leiaks. Selles hinnaklassis olevate kabriodel kipub mingeid kapitaalseid probleeme olema. 2.0 ja 2.5 M20 mootoriga ehk R6 autosid on selle raha eest pakkumisel väga vähe ja seal tuleb juba auto seisukorra osas hakata järeleandmisi tegema. Ma kahtlustan, et selle aja peale, kui mina siit Eestist jõuan reageerida, on kohalikud džigitid juba hea diili "ära realiseerinud".

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus