Hüppa postitusse

O: E30 hobiautoks


Tanel_P

Soovitatud postitused

  • 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Küsimus laiale ringile - mis te arvate, mis võiks sellise pilli õiglane turuhind olla, eeldusel, et kere, mootor ja salong on heas korras:

 

Type Code AG51
E Series E30 (5)
Series 3
Type TOUR
Model 325I (EUR)
Steering LL
Doors 5
Engine M20
Displacement 2.50
Power 141
Drive HECK
Transmission MECH
Colour BRILLANTROT (308)
Upholstery (0269)
Prod Date 1990-02-01

 

Vehicle options
L801A National version Germany/Austria
S209A Differential lock 25%
S215A Power steering, rpm-sensitive
S227A Sport suspension+lowered+ride-height
S354A Green windscreen, green shade band
S428A Warning triangle and first aid kit
S481A Sports seat
S510A Headlight aim control
S530A Air conditioning
S653A Radio Bavaria C Reverse II
S681A Roof antenna
S708A M sports steering wheel leather

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sa juba nii palju ringi vaadanud, et peaks tekkima mingigi kõhutunne selle auto väärtuses. Keegi teine peale sinu pole seda autot reaalselt kõrval seistes näinud(täitsa võimalik, et ka sina mitte). Touring meeldib, siis igati hea varustusega, võta ära, mis kardad. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

@Max. mul juhtus nii. Ajasin taga rullikat 2016 aasta suve alguses, tükk aega polnud midagi peale paari auto ja ainult üks neist ei olnud nn. "roim". Minu silmis ainuke viga oli, et 4 uksega oli. Tegin enda jaoks möönduse, et savi, muidu on auto nii korralik, et elan sedaani üle. Peale ostmist tekkis müüki järsku sarnases konditsioonis kupeesid :D Tänaseks muidugi ei kahetse, sest mul on vedanud kerega meeletult

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Teah hobi auto puhul vaatad ju ise palju oled nõus ise välja käima ja kui äri plaanis teha, siis vaatad kas katet oleks(vähemasti minul).

Lisad on ilusad kui nad ka olemas ja toimivad. Touring on rohkem  maitse asi 😄 

Muudetud , muutis m20b20
Väike viga hüppas sisse.
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...

Aitäh tähelepanu juhtimast. Ma olen juba paari kaasfoorumlasega selle auto teemal rääkinud. Ma vist ei oska lõpuni seda ära põhjendada, miks see auto mind absluutselt ei kõneta. Võib-olla peamine on see, et minu silmis pole selles autos mitte midagi erilist. Eks neid 316i on ikka liikunud rohkem kui r6 mootoriga korralikke e30neid.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ma küll päris täpselt ei tea, mida antud huviline endale tahab aga tänase päeva seisuga saadaval olevad e30 kerega bmw-d talle seda pakkuda ei suuda. Vb oleks lihtsam korra aastas laenata justnimelt 1,8 mootoriga isend, teha päevane tiir kuskil ja saab jälle rahulikult edasi elada- raha alles ja emotsioon käes. 

 

Miks just 1,8- sest ka 325 tänapäeva mõistes pole mingi rakett enam aga auto on igal juhul elava loomuga ja väheneb võimalus, et mingi etteennustamatu asjaolude kokkulangevusega see kuhugi kõveraks keeratakse nagu ikka kipub juhtuma kui võimsama mootoriga e30 istumise alla sattub järsku.

  • Meeldib 1
  • Haha 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Minu meelest olen ma üsna täpselt ära kirjeldanud, mida ma tahan. Ma ei saagi hästi aru, mis on sinu postituse mõte - iroonia?

 

Kui vaadata kaugemale kui Eesti turg, on tänase päevaga saadaval olevaid E30-neid täiesti piisavalt, et nende hulgast valida. Võimalik, et ma teen täna valiku, mis peab mind järgmised 10 aastat rahuldama. Ma ei plaani osta, müüa ja vahetada E30neid nagu sokke.

 

Ja sinu teksti viimane lõik on täiesti ajuvaba. Sa väidad, et ma võiksin enda auto kuskile kõveraks keerata? Kes teisele auku kaevab...

 

Lõpetuseks, ma ei saa hästi aru sellest negativismist, mis kohati minu autootsingut saadab. Mul on hea meel nende postituste üle, kus juhitakse tähelepanu mõnele pakkumisel olevale autole. Olen septembrist saati vist oma paarkümmend autot üle vaadanud. Siiani olen kolme peale pidama jäänud, aga kaks läksid nina alt minema ja kolmanda hind läks oksjonil liiga kõrgeks.

 

Nr 1: https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=d372bb65b9a9b23b9971428c2a70979c

Nr 2: https://www.auto24.ee/used/2334730

Nr 3: https://vavato.com/en/#!/auctions/5c175efe4e7e3/lots/67

 

Neist enam n-ö tagasi minna ei taha , kui kord juba silme ees midagi olnud on. :)

Muudetud , muutis Tanel_P
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kirjeldanud oled sa siin ja mujalgi igasuguseid asju. Sinu juttu jälgides jääb mulje, et sa oled 18 aastane- ei süvene eriti mis kirjutatakse ja rapsid siia-sinna ja kohati jääb just mulje, et sa otsid isendit millele saaks näiteks poole aasta pärast rõõmsalt 2k€ otsa keevitada ja turustada väikse vaevaga.

Oma jutu viimasele lõigule selgituseks panen mõned viited:

https://foorum.e30.ee/teema/20614-316-m20b25-87-young-fanatik/?page=4&tab=comments#comment-129263

http://opentrack.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=2059&spid=39214#39214

-neid näiteid elust enesest on veel, kaasaarvatud mul endal.

  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus