Hüppa postitusse
  • 0

Tagasillas kolksub


group

Küsimus

Tagasillas midagi kolksub käiguvatetusel ja kohalt liikuma hakates, ehk siis gaasiga mängides. See kõlab küll väga imelikult aga kolksumine sõltub justkui kuidagi ilmast, ehk rohkem on kuulda külma ja märja ilmaga, suvel jällegi polnud kuulda midagi. Lasin mingis suvalises teeninduses ka korraks üle vaadata aga seal suurt midagi ei tuvastatud.

 

Oskab keegi midagi pakkuda, äkki on mingi tüüpviga, millega ma kursis pole.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Vedrud on jah suht uued seega need ei kolksu ja siis oleks see hääl teine ka ma usun. Difripuks ka aasta paar tagasi vahetatud aga vaatan korra veel üle. Tegelikult on kogu tagumine sild ca 3a tagasi mahavõetud värvitud ja kõik uued detailid pandud.

 

Mäletan, et kunagi ammu käis sarnane kolin ka siis kui ratast ringi sai lastud, enam pole proovinud, vist ei õnnestugi, sest mootor nii läbi juba :).

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kas auto tagurataste alla oled vaadanud? Vaata tagusilla tala üle, just õõtsakinnitus kohtasi (tala pealt), esijalgu ei osanud isegi sinna tala peale vaadata, alt vaadates nägi kõik tiptop välja. Mul hakkas ka ükshetk kolksuma. Samamoodi, käiguvahetuse ja sõidu alustamise ajal. Mul muidugi kolksus ka keerates ja aukudest läbi sõites.

Ja viga võib ka äkki õõtsa/sillapuksides olla..?

 

 

D76F9934-CD99-4424-A422-D1A267B3FBBC.jpeg

CD0B5842-ADC5-45A7-857C-7FD3A55F5915.jpeg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus