Hüppa postitusse

Ülevaatuse teema


Folio13

Soovitatud postitused

Käisin alles moboga üle vaatamas. Kui see kaamera seal oligi, siis imestan veel enam, sest ilma kaamerata oli palju raskem.

Kui aga konkreetselt juuksekarva lõhki aetakse, tuleb  kas vastu haukuda (põhjendatult) või vajadusel kontorit vahetada. Järjekordne näide, et kontroll ja hirmuvalitsemine ei muuda mitte midagi paremaks. Arusaadav, et süsteemi oli vaja paljuski nn "mustade ülevaatuste" pärast, aga kas see kaamera siis tõesti tuvastab iga lõtku ja pastakaotsa suuruse augu, et tööline selle peale kisama peab hakkama ja oma "asjalikkust" välja näitama?

Liiklusurmasid tahetakse ka kuuldavasti lisa politseijõudude ja kaameratega vähendada, mille tulemuslikkusesse mul usk 100% puudub. Loodetavasti õnnetuste arv veel tõuseb, kui nad peaksid seda tegema, keskmisele eestlasele on ju patrullauto või kaamera märkamise hetk kohe närvilisust tekitav. Hakatakse ruttu mingeid pedaale suruma jne...

Läks veits teemast kõrvale, aga oli vaja välja öelda, mida ma kogu sellest kontrollimajandusest arvan.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 9 kuud hiljem...

Eks see ülevaatuse teema yks jebimine ole kyll jah. Kas keegi äkki kusagil paide kandis oskab soovitada mõnda yv punkti kus ka inimlikud inimesed tööl.

Ühtlasi, kuna mu rullikal teine moto peal ja passis pole vahetus kirjas siis kas üleüldiselt hakatakse ka sellega suruma või kuidas? 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus