Hüppa postitusse

Ülevaatuse teema


Folio13

Soovitatud postitused

Tervist, selline teema siis et läksin oma rulliga ülevaatusele ja sealt kohe õeldi et mul ei ole õiges mõõdus  veljed all..ja nad ei hakka võtma.. Passis on 14 aga all mul 15. Kas tõesti pean ära vahetama ja olukord nii karmiks läinud..või oli keegi ebapädev seal. 

Kus ise käite oma rullidega Tallinnas?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ülevaatused tõesti karmiks läinud. Kui ennem oli velje-rehvi teema rohkem ARKis arvele võtmise probleem, siis nüüd üv punktid ka kontrollivad. Mitte küll kõik vast, aga mul eelmine kord ka vaadati kui ühe e38ga läksin. Õnneks olid ülevaataja vaatas ainult ühte ratast.. selle mõõt klappis. Mul olid erilaiused veljed ja rehvimõõt erines teljeti. 

Olen täheldanud ka seda, et ülevaatusele pannakse küllaltki absurdseid asju kirja. Olin uue auto otsinguil ja tegin erinevatele autodele mnt lehel taustakontrollli, et mis üv punktides kirjutatud on. Küll leidsin selliseid asju, nagu : Iluliist puudu, värviparandused, salong kulunud (kus juures auto kuulutuses oli jummala ok sisu.. ), uksenurgas roostet jne.  Siis tekkis küll küsimus, et krt... kas varsti hakkavad vaatama ka, kas veljed all on originaalvärvi? Äkki neoon kollane veljevärv on ka liiklusohtlik, äratab ehk liialt tähelepanu :memeHmmm:

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Jep, praegu vägagi “buumi” aeg. Kõik korrad on ka akende ja turvavööde kontrollgi tehtud, mida varasemast ei mäleta küll.  

 

Mis puudutab rehvimõõdu teemat, siis neil jumala pohhui, mida sulle tehasest lubatud on. Mōōdud peavad olema passis ja kui pole, siis huinjakk. Ega neid see sildikenegi vist uksepakul ei huvita. 

Ma ei tohi isegi endale plekkvelgi alla panna. Mingi aeg peakski arkis seda teemat natuke toksima. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Väga hulluks ikka lähevad oma asjadega. Mul FL ja passis on 14” Ja tundub et peab ajutiselt kuskilt teised veljed saama või sõidan kodukanti, seal peaks ikka läbi minema. Tuttav sai oma 17” ilusti läbi..

11 minutit tagasi, Tom90 ütles:

15” ka ju rulli mõõt.

või prel pole?

Peaks vist olema jah. Mul 90a fl passis 14

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

1 tund tagasi, -vr6- ütles:

Vaevalt keegi avaldab koha kus nad käivad kuna , netimendid passivad ka erinevates foorumites.

 

Maanteeameti lehel piisab nüüd ainult numbrimärgist, et kogu sõiduki kohta käivat infot näha (varem oli vin koodi ka vaja)
Olen isegi piilunud kus mõni fööniga või suurema mootoriga auto üv-l käinud on :D

Muudetud , muutis markusH
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Vale mõõt on ju VO kirja ülevaatusel. 4 tk võib olla VO, et läbi saada. Vähemalt minul läks küll. Aga äkki mingid tüübid huiavad lihtsalt erinevates ÜV punktides.

Turvavöö kontroll on okei, kuna see võib päästa elu, aga see rehvi velje mõõt katseliselt tõestatud mul koolis, et võib hoopis paremaks minna juhitavus kui väga hullu ei pane mõõtudega.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Rehvimõõdud on passi kantud küll aga nagu rulli puhul ikka siis valesti ja valikuliselt. TRX rehve ma pole veel üheski passis näinud näiteks. Kuigi tehase varustus ja ka uksepostil kirjas.

Mind saadetud tagasi kui velg/rehv oli ilmselgelt koopast väljas. Ja see vale rehvimõõdu teema peab paika, olen ka VO vea saanud 16 veljega ja sellega läbinud kuna rohkem miskit polnud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Suur hunnik dokke sai läbi vaadatud ja ei ole mingeid rehvimõõte sisse kantud.

Ajate ehk sassi ? Mnt lehel on küll rehvimõõdud antud oma autode all. Sealne inf on puudulik ka nagu ikka.

Sealt vast vahivad üv vennad?

Aga 15" tuleb tõesti e30'l hiljem, äkki oli alles 86a, täpselt ei tea.

316i ,318i ja 324d  (sedaan/kupee) seda üldse ei pakutud tehasest, kuigi ukseposti klepsul kirjas on.

Trx,tdx - millimeetermõõdus rehvid on touring ixil näiteks standardis, mul mõlemal ixil on mnt lehel need ära märgitud.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sinna lahtrisse kus mingid lisamärkused või ümberehitused lähvad passi sinna agaramad mnt töölised trükivad  igast utoopiat.

Pole passi käepärast muidu saaksin fotosüüdistuse teha (mitte rull muidu)

 

Aga ülevaataja onude kohta siis veel niipalju,et kui tahavad kõvasti joppida siis sebigu endale koht kust tüübikinnituse järgi vaadata mis on alla pandud ja mis mitte. Mitte mingi suva kritseldus passis. Uksepostil olev kleeps oleks nagu isegi suurema tähtsusega kui see kritseldatud pass.

Muudetud , muutis Tom90
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Neil mingi oma andmebaas peaks olema küll rehvimõõtude kohta. Mul e36ga vaadati ka sealt, et ei või 17" olla 92a autol. 93a omal juba võib. Ukseposti peal ka alates 93a R6 mootoriga vähemalt kleepsu peal 17 kirjas. Kere või veermiku ehituses midagi muudetud pole (stabika kinnitus püstaku pealt õõtsa külge viidud ainult). Seega ohutuse vms jutt täielik jama ja huiamine ainult.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Endalgi 17 sees ning põtrade juurest pärit auto. Seal pidavatki soovitavate mõõtude passi saamine inimlik olema. 

Et lähed oma soovimõõtudega kuskile üv taolisesse punkti, mees hindab ja vaatab üle.

Kui sobib, siis vormistab arki moodi asjandus lõivu eest su soovi ametlikuks. 

Muudetud , muutis Max.
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Passi all mõeldaksegi siin mnt ameti e-infot, mis on ka osaliselt seotud sõiduki füüsilise passiga.(või mingi sarnane süsteem, kus kindla registreeritud auto andmeid nähakse). See ongi infoallikas, mida tehnopunktides arvestatakse. Minu kogemus.

Muudetud , muutis Max.
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus