Hüppa postitusse

O: m50 swapi jaoks pidurivõimendit


iknowthatfeelbro

Soovitatud postitused

Huvitaks mind ka mis siis ei sobi.pakkusin ka soovijale 44euriga e32 võimu asukohaga tartu.vastuseks sain et on soodsam pakkumine.kahjuks ei mäleta enam kui soodne.nagu iga tehingu juures olin ka tingimisega nõus.35 sai tookord mainitud aga ikka vist liiga palju.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ülaltoodud võimul polegi võibolla midagi viga. Probleem on selles, et ma ei saanud pidurisilindrit kaasa (mis on arusaadav, sest ma otsisin ju ainult pidurivõimendit ning rumala peaga ei mõistnud pidurisilindrit ka kaasa küsida). Pidurisilinder lubati ka lähiajal järgi saata.

 

Vahepeal ma siiski proovin leida seda õiget, m50 swappijate poolt verifitseeritud, pidurivõimendit :D Asi on lihtsalt selles, et ma tahaksin võimalikult bolt-on lahendust (Custom lahendustega jebimine võtab aega ning aeg on raha).

 

Muuseas see Golf 2 tundub ka olevat hea variant. Lisaks olen ma lugenud, et mingisuguse aastakäigu Clio oma pidavat ka suht hästi sobima(e30zone.net oli vist allikaks).

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus