Hüppa postitusse
  • 0

Väljasuremine


Sannder

Küsimus

Probleem nimelt selle, et vahepeal lihtsalt sureb sõidu ajal välja. Mõnikord läheb uuesti käiguga käima mõnikord mitte. Kütuse rõhk on olemas. Kohapeal võib käia tunde nii, et ei sure välja. Viga esineb ainult sõidu ajal. Vahepeal teen tihendamalt ja vahepeal ei tee üldse. Täna näiteks Haaplusat Tallinna tulles suri 5 korda välja. Nendest 3 korda läks käiguga uuesti käima aga kahel korral pidin tee äärde ikkagi seisma jääma ja uusti võtmest käima meelitama. Enamus anduritest on vahetatud. Olen üritanud viga suht kaua taga ajada. Äkki keegi targem oskab öelda kus kohast võiks veel otsida või Tallinnas soovitada kedagi kelle juurde minna selle murega? Mootoriks M20B25.

Muudetud , muutis Sannder
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 12 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Oma masinal sarnane probleem. Vahetasin pingeka ära, läks nagu veidi paremaks. Geneka pealt oli ka jäme pluss juhe mädanenud otsaga. Jõnksutamine nagu vähenes, kuid nüüd käivituse probleemid. Läheb käima ilusti, kuid sureb kohe välja ja nii teinekord mitu korda.

Mulle tundub järjest enam probleemsete ühenduste viga, laadimisvool oli enne pingeka vahetust ka üle 14v, kuid sai proovitud seda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kõige lihtsam varjant oleks vaakumi leke siis teeb sellist jama. Vaata õhulugeja ja trosselklapi vahelist lõdvikut kriitilise pilguga kas seal mõni mõra sees on ja eks seal neid kohti veel kust lekkida saab. Kui juhe tagant ära võtta lugejal ja enam välja ei sure siis tead kust viga otsida.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus