Hüppa postitusse

Auto reg Eesti


Usin1

Soovitatud postitused

10 tundi tagasi, raitz330 ütles:

Auto passiga lähed eesti arki ja maksad 192euri ja saadki arvele.

optimist, ku irehvimõõt on vale või summuti ei ole originaalimoodi siis  saadetakse sind kaarega pimedasse aukku ja koostatakse list mis kõik valesti on, tallinna ja saue omadest hoiaks tuimalt eemale, läheks kuskile maakohta vms.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Aasta eest sai Lätist toodud auto Eestisse. Saue MNT büroo tehnilises kontrollis noriti ikka päris mehiselt - rehvimõõt oli jah kohe esimene asi, mis ei meeldinud. Lisaks ei töötanud ühe xenoni automaatne regull. Saadeti kiirelt tagasi. Kõrval noriti mingit golfimeest, kellel üks tagatule pirn läbi oli.. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sauel olen korduvalt käinud. Kokku on mulle esmast kontrolli teinud vist kolm erinevat inspektorit. Kui täitsa aus olla, siis tööd teevad tublisti ja ausalt. Ilmaasjata ei nöögi, kuid põhiasjad peavad korras olema. Mis puutub tehnilistesse üksikasjadesse, siis ega vast isegi ei laseks autot läbi, mis kohe pärast registreerimist ülevaatusel põruks. 

 

Endal peab olema viisakas suhtumine ja tahtmine asju selgitada. Siis hätta ei jää. No kui midagi ongi valesti, siis koostatakse märkuste nimekiri. Teed nimekirja alusel asjad korda ning teist korda enam probleemi pole. 

 

Pead vaatama, mida Soomest tood. Kui on mõni haruldasem auto, mida Eestis teist arvel pole, siis peab arvestama muidugi täiendava bürokraatia ning arvestatava aja- ja rahakuluga. 

 

Kui on nö. Soomest ostetud transiitnumbritega auto, siis võivad küsida ka tollidokumente (deklaratsiooni), ostu-müügi lepingut jne. Kui auto on pärit väljaspoolt EU-d, siis alles hakkab trall pihta :).

 

Aga Saue meeste kohta ütleks, et kui oled ise mõistlik, siis on nemad ka. Arvestades, et mis "juhtumitega" nad peavad päevast-päeva tegelema on neil küll eeslikannatus. Olen ka aru saanud, et laua taga tuima näoga sulle otsa vaatav lipsuga vanahärra on sisimas suure tõenäosusega tulihingeline "petrolhead". 

 

Minu kõige meeldejäävam kogemus oligi Sauel autoga, mis oligi Soome transiitnumbritega väljastpoolt EU-d toodud JDM (Jaapani siseturu) auto, millist polnud kunagi Eestis arvel olnud. Tehnilisest saadeti vaid korra tagasi ning ka asja pärast. Päris mitmes "täiesti võimatus" asjas tuldi mõistlikkuse piires vastu. 

 

Kui tulevikus peaksin sama tee ette võtma, siis Sauelt kaarega mööda ei käiks. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

no nahhui seda tehnilist asja pedereerida? Mul on vaja,et see auto oleks eestis arvel mitte,et ta tehniliselt korras oleks vms, ma ju ei lähe ülevaatusele vaid arvele võtma seda kuradima surma, et oleks kindel,et see auto on minu nimel ja mittekeegi teine viriseda ei saaks, kui oleks toonud lätist/soomest mingi haruldasema pool vraki ja siis hakkavad vennikesed inisema,et ou kuule rattad ei ole samasugused all, või et värv on kurat veits pleekinud ja törts ka teisttooni sinine kui auto passis kirjas on.

Teine asi seekuradima mootoritega nuss, m50b25 m52b28 mootoritega pille on sitaks arvel õigete  andmetega passis ja vennikesed koinivad ikka,et ou kas ikka esinduse luba on, no mida vittu mehed.

Mul ja 2l rullil veel passis kirjas 17" tolli veljed rehvid, miks teistele autodele siis ei saa? mul soome passis  205/45 rehvid sõbral 205/40 17 ka sai ka need mõõdud eesti passi sest keegi ei viitsinud rohkem mõeldagi,  mõtlesin,et laenan sõbralt rattaid ja panen enda autole alla aga ilmselgelt mingi jobi hakkab seal mind norima, sellepärast plaaningi peale kerepaneeldie vahetust jne kuskile haapsallu ,valka või ma ei tea kuhu ,enda rulli arvele minna võtma

  • Meeldib 3
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Mõistlik siis tähendab seda,et võtan saba jalgevahele ja lähen kiirelt otsima omale uusi rehve ,sest rehv erineb 5% võrra härrade tabelist? Kust otsast see mõistlik on? Ma ise ei ole sinna sattunud, aga need hirmu jutud niipaljudelt erinevatelt inimestelt ei kutsu küll sinna majja oma jalga tõstma.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Läbikäidud tee, ole kui mõistlik tahes nendega see neid ei kõiguta. Täielik idiootsus on see rehvide teema seal, minu autol oli orig style 5 velg all ja rehvid uued nokian lamellid aga vale mõõduga st erines originaal mõõdust. Ostsin siis 14" opeli plekid kus oli orig mõõdus rehvid peal, kõik erineva mustriga, suvekad(oli talv), ette panin flatsid, et rattad natukegi veereks, käisid ju vastu suppordi need ja sõitsin angaari metallkahina saatel, härrastele kõik sobis ja meeldis, välja sain siis vahetasin kohe ringi jälle :) loogiline mõtlemine seal ei toimi, huvitavad ainult numbrid. 

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus