Hüppa postitusse
  • 0

Tanketoru


Alps

Küsimus

Tere! Selline probleem, et peaaegu igakord kui tankimas käin, siis lööb tankimispüstoli lukku(see mis ei lase üle tankida) ja siis saab ainult õrnalt vajutades vaikselt tankida. Mõnikord laseb isegi tankida oma 10l ja siis alles lööb lukku. Milles võib probleem seisneda? tanketoru on originaal.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 11 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Lükkan sisse ja vajutan ja kui plõksuma hakkab ss natuke väljapoole ja sirtsutan. Pole nagu nii proovinud et surun päris nurgaga alla. Järgminekord proovin selle nurgaga rohkem mängida. Aga nii päris jah tankida ei saa et paned püstoli lukku ja lased täis.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Tuulutused umbes, üldse ära lõigatud või miskit muud keemiat tehtud. Parempoolne tagumine ratas tõsta üles, vaata mis seal tanketoru juures koopas üldse toimub ja mis alles on. Peale seda tõsta tagumine iste välja pumba juurest kaas maha ja vaata kuidas tuulutuse torud paagi peal on. Kui tundub kõik korras siis lase tuulutuse toru paagi pealt lahti ja puhu või pumpa näiteks käsipumbaga õhku läbi, kui õhk ei liigu siis toru kuskil umbes. Google: E30 fuel vent pipe

Muudetud , muutis Aaro
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Mul enda omal ka tankimisega probleeme.  Kuigi mul ta isegi ei plaksuta nii palju, aga pigem on jama selles, et ei suuda nii suurt survet kui tankurist tuleb, korraga vastu võtta. Hakkab välja purskama, mis pole üldse tore. :D Peab kuidagi pooles vinnas hoidma tankuri päästikut. Aga tuleb omal ka tuulutuse süsteem üle vaadata, võibolla tõesti seal midagi umbes. 

Muudetud , muutis Priitv01
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Valtsitud kohad kipuvad mädanema ja siis ka immitsema. Paagi küljes olev kõri võib äärtest läbi olla. Kummitoru paagi ja tanketoru vahel võib vanake olla. Ehk seal polegi midagi kui viska auto alla pikali ja otsi jälgi, mis viitaks mingisugusele vedeliku lekkele.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus