Hüppa postitusse
  • 0

Kassetihoidja


Alps

Küsimus

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Kassetihoidja on ikka lisavarustus mille eest kunagi uus omanik pidi mitukümmend DEM-i lauale käima. Süvendiga konsool, mis tõtt tunnistades on küll praktilisem, on niiöelda põhivarustus.

Isiklikult oma masinale paigaldasin kunagi kassetihoidjaga konsooli tavalise asemele kuna tegu sellise mõttetu ägeda vidinaga mis tänapäeva autodes enam kunagi ilmselt comebacki ei tee :D. Kui juhtub ka kassetimängija autos olema siis lausa kasulik vidin.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Krt need kassetihoidjad mul koguaeg nagu rist ja viletsus jalus! Lähed millegiga pihta, siis on jälle lahti. Minu silmis on nende rahaline väärtus 0, täpselt selline on ka nende praktiline väärtus. Kui kellegil on pakkuda tagumist konsooli osa, millel kassetihoidjate asemel auk, siis olen avatud pakkumistele.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Konsoolid tegid alles kõva hinnahüppe ka, varem maksid uuena soodukaga 34€ , nüüd maksab tavakonsool h2-s soodukaga 104€ (um 140€ kanti) ja see kassetiga variant on üldse ENDED. Nendega on jälle see probleem kasutatuna, et enamusel on kate katki.

Kassetiga konsooli annab installida uuema bemmi cd hoidikut näiteks, aga noh eks seegi ole juba ajalugu.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus