Hüppa postitusse

VAutosport grupitellimus.


Chulo

Soovitatud postitused

Tervitus härrased ja prouased,

Plaan järgmine - minna Leetu VAutosporti E30 klaasplast detaile tooma.

Pakuvad nad igasuguseid kereosasid E30 kerele, alates esimestest tiibadest kuni milleni iganes välja.

 

Rohkem infot nende feissbuugi lehel https://www.facebook.com/vilniusautosport/

Seal lehel on ka pood olemas, kuid seal ei ole kõike üleval mida nad toodavad. Vaadake piltide alt, seal on rohkem infot.

 

Ise plaanin võtta m-tech 2 komplekti ja esitiivad. Kui saaks mingi seltskonna kokku, siis saks ehk ka paremat hinda kaubelda.

10151204_700129723361737_437341638847318

1507765_862224630485578_3640468702163501

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Tarmo(collaracer vist oli siin foorumis) toodab rullile normaalse kvaliteediga keredetaile ja stangesid siin samas Tallinnas. Enne Leetu tormamist uuriks natuke, mis kvaliteediga need asjad seal tänapäeval on. Ennevanasti kõlbasid need ainult kuskil rajal betooni sõitmiseks ja hindu vaadates ei jagata seal ka midagi tasuta.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Arvestades seda, et nad neid ka ise külge kruvivad, siis ma eeldaks, et kannatavad kriitikat. Aga oma silm on kuningas. Kellegil mõnd leedukast tuttavat pole, kes võiks uurida mis asjad endast kujutavad? Piltide pealt tundub täitsa enam-vähem. Vähemalt on pildid tehtud konkreetselt enda toodangust.
Tean väga hästi mida collaracer toodab. Kuna tema tiibadel tagumine kinnitus puudub, siis neid ei soovi. Tagumine collaraceri m-tech stange on tehtud pre kerele, FL-ile ei sobi. M-tech külgesid collaracer ei tooda. Pm pole minul temalt midagi peale esistange võtta.
Hindadest tean nii palju, et M-tech 2 esistange (kaheosaline), küljed ja tagastange kokku on 350 eurot. Kui maksta kohapeal sulas, saaks kindlasti odavamalt. Kohalik gup-tuningu toodang on 369 eurot ja tagasiside on pigem negatiivne olnud. Antud koha kohta aga puudub igasugune info.

 

Nende juutuubi videos demonstreeritakse ka materjali kvaliteeti.

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Karbikatted saaks alt originaal klambritega panna. Otsad tiibade külge tavaliste plastik tüüblitega nagu on "IS" laiendid. Ülemiste tüüblite jaoks tuleb sinna mingine rats fabritseerida.

Ukse ja tiiva pealsed osad mõtlesin teha nii, et liimin tavalise liistu sees oleva metallsiini sinna sisse , läheb siis nagu tavaline liist, tüüblitega ja alumine ots peaks nagadega minema karbikatte külge, nagu originaalis. Ukse pealse alumised kinnitused saab samuti originaalid panna. Stangede sisse tuleb teha ilmselt mingid kinnitused originaal stangesid doonoriteks kasutades.
Mõtteid on igasuguseid, eks iga mees peab ise välja mõtlema. Kes ei viitsi ratsida, võib kusagilt euroopast endale 2k+ eest originaal kitti otsida, minul sellist rulli tagataskust võtta pole.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Ise olen jupikaupa originaale ostnud, korraga ei pea ju ostma ja 2k tagataskust välja võtma. Ei viitsiks küll jamada nende koopiatega.

Esi ja tagastange ( ilma tüübliteta) tuli viimati üle 1k pisut. Kasutatuna otsimine üsna mõttetu, maksavad sama mis uued ja on alati ära lõhutud kinnitustega.  Klaasplasti plussiks vast ongi hind ja kergus (originaalid lisavad kõvasti kilosi ikka).

Tõsi küll, kupeele ukse/küljepaneele enam uuena ei saa.

Üks e30 sul ainult , üks investeering ,kiiret ju pole :)   

Ahjaa, IS pole mingeid laiendeid, kust see kõlks nüüd jälle tuleb?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus