Hüppa postitusse

Müüdud


Bumy

Soovitatud postitused

Müüa BMW 325 IX kupee, automaat, valge, arvele võetud 1. jaanuar 1988a. Toodud šveitsist, Eestis arvele võetud 2010, kuni 2015 aastani siin praktiliselt ei sõitnud. Originaal värv ja paistab, et ka tuuleklaas, tehnika ja kere väga hästi säilinud (tagapõll tahaks siiski kunagi vahetust). Kerel keraamiline vaha ja Krowni korrosioonitõrje. Tänu automaadile, tehnika paremini säilinud. Tagasild renoveeritud, üle käidud piduri- ja kütusetorud ja palju muud. 2015 a oktoobris tehtud mootoririhma vahetus, klappide reguleerimine ja kaanetihendi vahetus. Müügiga kiiret ei ole, kel tahtmine ikka vahetust pakkuda, siis huvi võib pakkuda garaaš Tallinna kesklinna ümbruses või kinnisvara Harjumaal. Hind 7700 EUR.

 

Pilte jms näeb kuulutusest:

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/auto-inserat/bmw-325ix-tallinn/250698606.html?lang=en

 

 

 

Muudetud , muutis Bumy
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 4 kuud hiljem...
9/27/2017 kell 22:12, Bumy ütles:

Tänu automaadile, tehnika paremini säilinud.

 

 

 

 

Paluks sõltumatu labori ülevaatuse akti, kus on tehtud arvutused, kui palju auto on paremini säilinud protsentuaalselt, võrreldes manuaal kastiga. Kui selliseid võrdlusi pole tehtud siis pole mõtet selliseid väiteid loopida.

 

Edu müügis.

  • Haha 3
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus