Hüppa postitusse
  • 0

Sahin-Kahin tagasillas


karlerik

Küsimus

Sellele küsimusele on 9 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Peavõllil on laagreid 2. Nende vahetuseks läheb kindlalt vaja veel uut simmerit ja vaheflantsi (crush sleeve), mis kinni keeramisel paika deformeerub. Kui nii suur töö juba ette võetud, tasuks ka väljundite laagrid ja simmerid korraga vahetada ning mitte osta komponente eraldi, vaid terve repair komplekt.

 

Kunagi ebayst leidsin ühe Eesti müüja, kes komplekte müüs. (168 ja 188 olid olemas vähemalt) Kontaktid on lehe all ning usun, et ilma ebay ja paypali vahenduseta saab isegi hinda paremaks küsida.

https://www.ebay.com/itm/BMW-E30-E36-E34-E38-Z1-Z3-Differential-Reparatur-Kit-Typ-188-Lagersatz-/132499197416

 

Mis puudutab vahetust siis internetis on piisavalt palju detailseid õpetusi. Ise vahetades on suurimateks takistusteks ilmselt väljundi poolel olevad distantsseibid. Või õigemini nende puudumine. Erineva paksusega distantsseibidega reguleeritakse paika nii ülekande hambumine kui väljundvõllide laagrite eelpinged. Distantsseibide assortiisid on ka eraldi saada kuid ühe diffri remondiks pole neid kuigi otstarbekas osta. Õnne korral võib originaal seibidega kõik paika ka jääda.

Vaja läheb ka väikese skaalaga njuutonvõtit, laagrite eelpinged algasid mäletamistmööda 1-2nm-st.

Muudetud , muutis markusH
  • Aitäh 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus