Hüppa postitusse
  • 0

M20B20 küünlajuhtmete küsimus


longero

Küsimus

Võtsin ette küünalde vahetuse, sellega koos vaatasin ka juhtmeid. Nende ja kaanega ei ole vist midagi muud teha, kui uued hankida (otsad oksüdeerunud ja ära murdunud)?
Pärast uute küünalde installimist ei olnud käivitus kuidagi kergem ja pöörded kenasti vaevu 500 peal, lisaks rough idle (nagu probleemsete juhtmete ja kaane sümtomid viitavad).

 

Hämmastav muidugi, et vanade küünalde ja nende juhtmetega oli pöörded külmalt 1000-1200 ja soojalt normis 750-800. Keegi oskab öelda, miks?

 

Kui kellelgi on pakkuda, siis otsin nr 1, nr 2, nr 6 ja ZS juhet + kaant (facelift, 87, 95kw, M20B20, sedaan). Ülejäänud tundusid korralikud ja puhtad. Kaant maha ei jõudnud veel keerata, sest hakkas sadama.

 

Tänan!

kaas.jpg

juhe1.jpg

juhe 2.jpg

sparks.jpg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 2 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Pean vaatama, üksikuid juhtmeid leiaks.

Muld elektrit ei juhi, selles see kehvalt käimise probleem ongi. Ju siis enne veel kuidagi töötas aga peale lahtivõtmist enam isegi mitte nii hästi kui enne. Tegelt soovitaks võtta täitsa uue rootori, kaane ja juhtmed võtta, faceliftile see odav lõbu pole aga kui tahta valge inimese kombel sõita mitte koguaeg mingeid kahtlasi puterdusi taga ajada siis elementaarne asi.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus