Hüppa postitusse
  • 0

Tühikäik 2,7 eta


renxx

Küsimus

Kuna tühikäik veidi puterdas, siis otsustasin ühe vidina brake cleaneriga läbi lasta. Peale seda aga hakkasid pöörded täiega kõikuma. Mingi 800-1200 vahemikus. Kas ma rikkusin tühikäigumootori ise ära?

Kummaline, aga tühikäigumootoril oli kruvi ka täiesti kinni, et pöörded madalamal oleks (siis kui veel toimis normaalselt)....

 

IMG_4261.JPG

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 4 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Hetkel ratsisin siis ajutise variandi.

Võtsin oma vana tühikäigumootori lahti. Aru ma ei saanud mis moodi ta töötab, aga mingit klappi ta seal timmima peaks. Mulle jäi mulje nagu see varras mis klappi regullib, oleks nagu liiga lühike. Panin sellele väikese metalli julla vahele ja kokku tagasi.

IMG_4340.JPG.10c9af9e5fedfa210a6b3e827a95ee82.JPG

Siis keerasin tühikäigumootori tühikäigukruvist pöörded paika ja käib nagu peab. Ainus viga on see, et kuna lammutustööde käigus sai liiga palju rapitud, siis tühikäigumootori sees mootor enam ei tööta ja sellest tulenevalt nö. automaatne toores ei funka. Praeguste soojade ilmadega pole probleemi külmkäivitusega.

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kas sul selle tühikäigumootoril sees olev klapp sulgub täielikult? Või kas peaks sulguma täielikult? Mul enda omal (süsteem küll veidi teine) ei sulgu klapp soojana täielikult ja ei saa seepärast pöördeid normi. Ja mis ma elektrilisi tühikäigu mootoreid külge proovisin, ka ei sulgu klapp täielikult. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Niipalju kui ma oma mõistusega aru sain, siis klapp täielikult ei sulgunud. Selleks paningi ühe vidina vahele ja nüüd saan kruvist ise pöördeid regullida.

Endiselt ostan aga kokku tühikäigumootoreid, tahaks selle risti põiki tükkideks lõigata ja aru saada mis ja kuidas seal sees tegelikult töötama peaks.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus