Hüppa postitusse

ARK mure või kuidas paremini teha..


Rubiksr

Soovitatud postitused

Tere,mure on selline,..et ülevärvisin auto ja mootor on m50 peal,praegu plaanis kõik neid asjad ARK'is registreerida ning mootor passi sisse kirjutaga,kas on vaja mingi tõend et mootor on korralikult paigaldatud?...ning kuulsin et kui värvi vahetus toimub ,siis need  rottid vaatavad seal rehvi mõõdud,tuled,summuti jooks,toonkile jne...ja kui autol on madalus siis oleks vaja seda ka ümber tegema või ei?...Ehk siis tahan teada kuidas paremini teha,lihtsalt ei viitsi 100 korda järjekorras seista.Tänud :)

 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Originaal mõõdus rehv kindlasti. Summmuti korras ja vaikne. Toonklaasid eemalda esiakendelt. Signaal peab toimima. Tuled peavad toimima. 
Mingit tõendit olema ei pea. Madaldusega ei nokita kui sul just põhi vastu maad juba ei jookse garaasi sisse sõites.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 2 nädalat hiljem...

Tegelt peaks asjad käima nii, nagu Valgma mainis, ehk siis asjasse mitte puutuv pole nende asi antud hetkel ja üldist teehnonõuetele vastavust kontrollib ülevaatuspunkt... Reaalsus ilmselt on natuke teine, aga teinekord tulebki nendega vaielda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus