Hüppa postitusse
  • 0

E30 diffri sobivus


Volli

Küsimus

Sellele küsimusele on 19 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

E30 on difri esimene ots pealt kinnitusega, ehk peal peavad olema need 2 auku, siis saab sillatala külge panna, ning taga kinnituse jaoks kaas ära vahetada. Kuna E32/E34 on küljekinnitusega ja kõigil ehk pole E30 jaoks vajalikke auke. Näiteks TYP 210 difreid tean 3 erinevat varianti, kus siis pole kõiki kinnitusauke kõikide mudelite jaoks. Aastate lõikes vanemate mudelite omad ära kaotatud ja/või uuemate jaoks teise kohta tehtud. Kardaani-ja poolteljeflantside pärast ei pea muretsema, need üldiselt istuvad. E36 pealt võtta kõige kindlam valik.
 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0
25.5.2017 kell 14:12, valgma ütles:

Kas vanal st siis kuni92 m20b25 erinev?

92 edasi m50 erineva difriga.

no ma mingihetk võtsin   89a e34 525 alt ja panin 92a 525 alla ja seal see differ ei olnud kindlasti pealt kinnitustega, ja kui vaatad ka realoemi siis samamood i525i on ikka teistsugused kinnitused. 520 518 ja diislite korpused sobivad kenasti :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0
3 tundi tagasi, Margo ütles:

E30 on difri esimene ots pealt kinnitusega, ehk peal peavad olema need 2 auku, siis saab sillatala külge panna, ning taga kinnituse jaoks kaas ära vahetada. Kuna E32/E34 on küljekinnitusega ja kõigil ehk pole E30 jaoks vajalikke auke.
 

 

Sillatala külge ainult kahe poldiga? :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus